Феновете на Реал Мадрид със сигурност на седмото небе след

...
Феновете на Реал Мадрид със сигурност на седмото небе след
Коментари Харесай

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо хвърли бомба

Феновете на Реал Мадрид сигурно на седмото небе след третия следващ триумф на отбора им в Шампионската лига и общо 13-и за тях. Но в кацата с мед лъжичка катран постави не какъв да е, а огромната звезда на отбора Кристиано Роналдо. Той даде изявление незабавно след края на дуела, безусловно секунди след последния съдийски сигнал. И под знака на страстите приказва за престоя си на " Сантиаго Бернабеу " в минало време. И уклончиво отговори на въпроса за бъдещето си, показва
 
„ Важното беше да победим, да влезем в историята. Серията трябваше да продължи. Сега дано се любуваме и честваме. След това, в идващите няколко дни, ще дам отговор на почитателите, които бяха на моя страна. Беше доста хубаво да съм в Мадрид “, сподели той в изявление.

 
Снощната победа с 3:1 над Ливърпул във финала на Шампионската лига направи португалеца единственият състезател с 5 трофея от Шампионската лига след реформирането на шампионата. Доста от почитателите на " белия балет " останаха неприятно сюрпризирани от петкратния притежател на " Златната топка ", който безусловно след края на мача стартира да приказва в минало време за престоя си в " белия балет ". Още при излизането си от стадиона Роналдо регистрира, че е било неверно да повдига тематиката таман в миговете на групов успех.
 
Днес 33-годишният нападател още веднъж приказва, този път при качването на тима в рейса, който да го откара до летището в Киев за противоположния полет към дома.
 
" Проговорих в неправилния миг, само че нещо ще се случи. Не беше верният миг (след мача), почтено казано ", сподели Роналдо.-->
 
" До седмица ще кажа нещо, тъй като почитателите постоянно са ме подкрепяли и аз ги обичам. Не приказвам доста, само че когато споделям нещо, в действителност го имам поради ", добави той.
 
" Очевидно е за всички, че имам какво да кажа, само че не беше вярно да го върша след мача. Не скърбя обаче, тъй като аз съм почтен човек. Дълго време го преглъщах, само че не съумях да запазя хладнокръвие в този миг ", уточни още Кристиано.
 
Междувременно стана ясно, че Роналдо е неудовлетворен от изискванията по новия договор, който управлението на клуба му предложи в хода на сезона, заяви мадридският AS.
 
Според изданието, президентът Флорентино Перес е заречен на португалеца да усъвършенства изискванията в контракта му след успеха над Ювентус (4:1) в миналогодишния край на Шампионската лига. Преговорите са почнали през декември по време на международния клубен шампионат. Реал е предложил на Роналдо нарастване на възнаграждението на 9 млн. евро, само че с някои условия, измежду тях завоюване на трофеи, приемане на " Златна топка " и други персонални награди. Кристиано е отхвърлил офертата, считайки я за неуважителна към него за кариерата му в клуба и постигнатите до момента триумфи.
 
Ситуацията се е влошила и от хвалебствените изявления на Перес по адрес на Неймар в същата вечер, в която Роналдо получи за пети път " Златната топка ". Именно поради събитията в последните месеци Роналдо е решил да насочи вниманието си към себе си незабавно след успеха в следващото издание на Шампионската лига. Минути след завоюването на купата португалецът сподели пред медиите, че за бъдещето си ще приказва по-късно.
 
" Беше ми доста прелестно да играя за Реал, отговор ще дам в идващите дни ", сподели Роналдо. Тези думи провокираха вълна от мнения и диспути за бъдещето в Реал на петкратния победител в най-престижния шампионат. Португалецът даде обещание да оповести решението си до една седмица. Неговите съотборници са останали извънредно недоволни от държанието на Кристиано, защото вместо да се приказва за следващото необикновено достижение на отбора, цялото внимание на медиите се насочи към суперзвездата. Серхио Рамос и другите водачи са му споделили, че такива изказвания би трябвало да се вършат първо в съблекалнята и след това да се огласяват обществено. Роналдо е признал, че е сбъркал и се е извинил на сътрудниците си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР