Феновете на Pringles знаят, че няма нищо като отлепване на

...
Феновете на Pringles знаят, че няма нищо като отлепване на
Коментари Харесай

Феновете на Pringles бързат да купят вкус от „най-високо ниво“, който рядко се продава в магазините в Обединеното кралство

Феновете на Pringles знаят, че няма нищо като отлепване на сребърното фолио върху хрупкава тубичка и наслаждаване на ароматния чипс, само че е още по-добре на отмора, когато можете да откриете странни и прелестни усети в локалните магазини.

Винаги е разочароващо, когато намерите нов усет, който обичате, само че не можете да го купите в Обединеното кралство, само че нов усет на Pringles изпрати почитателите в полуда и е наименуван " най-високо равнище ".

Купувачите се надпреварват да се снабдят с Pringles с усет на кетчуп. „ Можете да се отдадете на любовта си към най-невероятния доматен артикул под слънцето с нашия картофен чипс с усет на кетчуп Pringles “, сподели представител на Pringles. Новият усет беше видян в магазините в Канада, както и в някои елементи на Европа, само че почитателите схванаха, че можете да ги закупите и от някои лавици в Обединеното кралство.

Pringles с усет на кетчуп сега се продават във Farmfoods за £1,95 за туба. Предлагат се в 300 магазина на Farmfoods в Обединеното к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР