Феновете на поп звездата Елтън Джон са шокирани от снимка

...
Феновете на поп звездата Елтън Джон са шокирани от снимка
Коментари Харесай

Елтън Джон беше заснет в инвалидна количка и обясни защо

Феновете на поп звездата Елтън Джон са шокирани от фотография на идола си. Преди няколко дни Елтън Джон е бил сниман от папараци в инвалидна количка. Феновете му незабавно се загрижиха за здравето на артиста, който трябваше да изнесе концерт в събота вечер по случай юбилея на кралица Елизабет II, написа БГНЕС.

В четвъртък английската суперзвезда се включи в профила си в Instagram, с цел да обясни обстановката и да успокои интернет потребителите.
" Искам да благодаря на всички мои почитатели, че са загрижени за мен, откакто таблоидите разгласиха глупава история за това, че наподобявам " слаб " в инвалидна количка ", стартира той. " Истината е, че съм в чудесно здраве, обичам концертите си, изсвирвам и пея по най-хубавия метод. Давам 100% от себе си всяка вечер и никого не желая да отчайвам, изключително откакто всички чакаха толкоз дълго, с цел да стартират още веднъж да участват на представления. Реакциите ви на всяко шоу са невероятни и аз правя оценка всяка минута ", написа 75-годишният музикант.

" След два часа и половина пламенно шоу пристигнахме на летището в Лайпциг малко преди полицейския час, с цел да открием, че една част от мястото е затворена. Пътят до самолета беше извънредно дълъг, по тази причина екипът ми общително взе назаем инвалидна количка, с цел да си умря след представлението. Това е всичко ", изяснява той най-после, преди да благодари още веднъж на клиентите си за всички " благи думи на поддръжка ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР