Феновете на Острова на любовта бушуват преди финала на All-Stars

...
Феновете на Острова на любовта бушуват преди финала на All-Stars
Коментари Харесай

Феновете на Острова на любовта крещят „поправете“, когато Арабела и Адам са изпратени у дома ден преди финала – тъй като те удрят, че са „заглушени“

Феновете на Острова на любовта бушуват преди финала на All-Stars – вярвайки, че друга двойка би трябвало Прибрах се вкъщи преди Арабела Чи и Адам Макстед.

В епизода от неделя вечерта островитяните на All-Stars получиха голям потрес, когато всички някогашни състезатели се завърнаха за една последна игра.

Но срещата надалеч не беше сладка, защото те се бяха върнали, с цел да гласоподават за една от последните останали двойки.

Арабела беше видяна да се разочарова, защото тя и Адам бяха гласувани неведнъж за „ те не са били дружно толкоз дълго “, заклеймявайки решенията „ м**а “.

В последна сметка Джо Гарат получи решаващия глас, когато се стигна до тъждество, което изпрати Арабела и Адам вкъщи пред Джорджия Харисън и Антон Данилук.

По-късно тя назова преместването „ отвън служител на реда “, до момента в който разговаряше с Мая Джама, като и Арабела, и Адам споделиха, че не са съумели да видят „ сантименталната страна “ на Джорджия и Антон.

Калъм и Моли имат ОГРОМНИ парични препоръчан...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР