Феновете на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) застанаха

...
Феновете на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) застанаха
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив: Пловдив може само да спечели от изграждането на модерен футболен стадион

Феновете на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) застанаха зад идеята за построяването на стадион " Пловдив ". Единственият стадион на два етажа в България тъне в съсипия в последните години.

Ето какво пишат почитателите на Локомотив:

" През годините се изписа доста за стадион " Пловдив " и бъдещето му. За страдание, до в този момент всички управници си останаха единствено с предизборните обещания и без действителни дейности в тази посока, а бъдещето година след година се превръщаше в минало, до момента в който бижуто на спорта в България тънеше в съсипия. Същевременно през последните години се построиха доста зали и стадиони в по-малки градове от нашия. Крайно време е най-популярният спорт в Пловдив и България въобще да получи своя дом.

Нека да спрем да приказваме и да стартираме да действаме действително за това Пловдив да има своя градски стадион и състезателен център - нужната инфраструктура е налице. От това зависи здравето на нашите деца, от това зависи дали бъдещите генерации ще станат очевидци на паметни футболни дуели като тези на Локомотив с Ювентус или ще продължим да пътуваме стотици километри до Бургас и София, с цел да бъдем постоянно домакини, само че в кавички!

Пловдив може единствено да завоюва от построяването на съвременен футболен стадион! Проста информация демонстрира, че на стадион " Васил Левски " се обитават клубове за най-различни спортове, измежду които и бойни изкуства, студия по танци, два фитнеса, музей на спорта, боксов клуб и още доста други, свързани със спорта и здравето организации и услуги. Освен това, при едно присъединяване на пловдивски тим в евротурнирите приходите, изгодите и добавената стойност за града ни биха били неимоверни.

Бизнесът в Бургас и София несъмнено е спечелил повече пари от евроучастията на пловдивските тимове, в сравнение с би коствала реконструкцията на стадиона. Още повече, че в Пловдив сходни спортни мероприятия няма да предизвикват безумни тапи, както това се случи в София.

Ние, почитателите на Локомотив Пловдив, молим да се направи всичко допустимо огромната тръпка и в същото време огромната болежка на генерации пловдивчани - стадион " Пловдив " - да се трансформира в едно съвременно оборудване, с което градът ни да се гордее! Уважаеми държавници, покажете, че се грижите за благоденствието на града и поколенията ни!

Призоваваме всеки един пловдивчанин да застане зад концепцията стадион " Пловдив " да бъде върнат към живот! Независимо от клубни пристрастия, без значение от това дали е почитател на футбола или не се интересува въобще от този спорт. Здравето на нашите деца и любовта към града ни го изискват!
 Кметът на Пловдив Иван Тотев сплотява локалните клубове за нов стадион
Кметът на Пловдив сплотява локалните клубове за нов стадион

" Живеем в най- футболния град и всички би трябвало да застанем зад тази концепция "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР