Феновете на нощните забавления си организираха в центъра на Париж

...
Феновете на нощните забавления си организираха в центъра на Париж
Коментари Харесай

Сблъсъци с полицията на парти на открито в Париж

Феновете на нощните занимания си проведоха в центъра на Париж всеобщ ваучър под намерено небе, който завърши със конфликти с полицията, оповестява уеб сайтът " Актю ", представен от Българска телеграфна агенция.

Призивите за събитието в региона на мемориалния комплекс " Дом на инвалидите " бяха публикувани в обществените мрежи с кодовото наименование Проект Хикс (Project X) в чест на едноименния американски филм.

Към 22,30 ч. локално време на обширната зелена повърхност в комплекса се събраха неколкостотин души и дружно танцуваха на музика от портативни колонки, само че както се вижда от постовете във Facebook и Туитър болшинството от участниците не съблюдават отдалеченост и никой не е с защитна маска.



Полицейски рейсове бяха ситуирани в близост, без силите на реда да се намесват. Сблъсъците стартират към среднощ, само че точната причина не е ясна.

Според една версия някои хора са хвърляли предмети по полицейските коли, а съгласно друга - е имало сдърпване сред участници в празненството.

Силите на реда използваха сълзотворен газ, с цел да разпилян участниците в купона, като интервенцията е завърши към 1,30 ч. локално време.

Парижката полиция към този момент не е коментирала случилото се.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР