Феновете на Милан изживяват едни от най-тежките моменти за клуба

...
Феновете на Милан изживяват едни от най-тежките моменти за клуба
Коментари Харесай

Милан копае историческо дъно, невиждано от 81 години

Феновете на Милан изживяват едни от най-тежките моменти за клуба си в цялата му история. "Росонерите " даже са изпадали от Серия А, само че рядко са изглеждали толкоз жалки на старта на акцията, както е през този сезон.

"Червено-черните " изгубиха четири от първите си шест мача, с което изравниха най-лошия си старт в историята. За последно това им се е случвало преди цели 81 години. През сезон 1938/1939, в самото навечерие на Втората Световна война, грандът от Милано за последно позволява четири провали в първите си шест дуела.

Още единствено един-единствен път нещо такова се е случвало на великия италиански клуб. Това е още по-отдавна, в самата зора на Серия А, през към този момент далечната 1930 година И в случай че изгубят и в идващия си дуел като посетители на Дженоа, "росонерите " ще пренапишат негативните страници на историята си.

Това слага под голямо напрежение наставника Марко Джампаоло. Специалистът е на крачка от уволнението и в случай че не завоюва гостуването в Генуа, сигурно ще загуби поста си, като негов заместител ще се търси в паузата за националните тимове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР