Феновете на Михаел Шумахер получиха новина, за която чакаха от

...
Феновете на Михаел Шумахер получиха новина, за която чакаха от
Коментари Харесай

Жан Тод: Шумахер е във възможно най-добро състояние

Феновете на Михаел Шумахер получиха вест, за която чакаха от много години. Тя беше обявена от близкия фамилен другар на Пилето Жан Тод, някогашен президент на ФИА (Международната федерация по автомобилизъм). Французинът постоянно е твърдял, че приема именития водач като собствен наследник. 
" Много съм щастлив, че почитателите в целия свят мислят толкоз доста за Михаел и непрекъснато питат за него. На всички желая да оповестя, че той е във евентуално най-хубавите и грижовни ръце. Михаел е в най-хубавото допустимо положение, в случай че се съди по актуалното му състояние. Освен това е заобиколен от любовта на хората, които го обичат ", съобщи Тод пред " Билд ". 
" Докато съм жив, постоянно ще му отивам на посетители. Понякога се виждаме по три пъти в седмицата, само че има случаи, когато не мога да отида при него цялостен месец. Те са мои доста близки другари и сме в непрекъсната връзка. Ще направя всичко, което е по силите ми, за фамилията на Шумахер ", добави 76-годишният французин.
Бившият управител на Пилето Вили Вебер пък изясни пред " Щерн ", че след ужасния случай в края на 2013 година той няма никаква връзка с роднините на Михаел. " В първите месеци доста страдах и се ядосвах, че не ми дават достъп до информация или до самия Михаел. След това обаче разбрах, че няма смисъл да се безпокоя. Приех позицията на фамилията му ", съобщи Вебер. 80-годишният импресарио, който в продължение на 20 години беше един от най-близките хора до Шуми, описа забавни мемоари от кариерата на фамозния си клиент. " Веднъж бях създал 100 000 шампионски шапки за края на сезона във Ф1, само че Михаел не завоюва купата. Така и не му споделих какво съм направил, защото той е доста религиозен. Ако беше схванал, щеше да полудее ", описа Вебер. " Когато го видях за първи път без спортния шлем, се запитах: " Нима това е Шумахер? " Очаквах нещо като Супермен и по тази причина бях сюрпризиран. Неговата волева брадичка обаче ме убеди, че имам работа с упорит човек ", призна мениджърът. Година по-късно (през 1994 г.) неговият нюх се удостоверява, откакто Шуми печели първата от седемте си международни трофеи, а на идната година я пази. " През 2000 година, когато за първи път стана първенец с Ферари, цяла Италия празнуваше. Михаел изпи огромно количество Бакарди-Кола и подаряваше кофи с изстудено шампанско на всеки посетител на празненството ", показа Вебер. 
 
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР