Феновете на Mass Effect и Dragon Age поредиците познават добре

...
Феновете на Mass Effect и Dragon Age поредиците познават добре
Коментари Харесай

BioWare наля още хора към проекта Anthem



Феновете на Mass Effect и Dragon Age поредиците познават добре BioWare и въпреки мненията да са поляризирани, никой не остава апатичен към разработчика. Въпреки разочарованието, което беше Mass Effect: Andromeda, Bio желаят да се завърнат с гръм и тропот с първата напълно нова игра от осем години насам - план Anthem.

Играта е в разработка още от 2012-а година - първо под командата на Кейси Хъдзън - оговорен за Mass Effect поредицата, преди да напусне през 2014-а и да се завърне предходната година като началник на BioWare. През последните няколко месеца обаче компанията е напълно съсредоточена върху работата по Anthem и фрагменти от други планове се изтеглят, с цел да работят по играта.

Единствените дребни екипи, които не се занимават с новата игра, поддържат Star Wars: The Old Republic и сглобяват новия Dragon Age, който апропо ще бъде Live игра - т.е. ще се развива динамично и безпределно по главната сюжетна линия, по аналог с MMORPG заглавията. Все още не е ясно дали играта ще е мулти или сингъл плейър.


Anthem от своя страна би трябвало да бъде това, което всички почитатели на Mass Effect желаеха, само че не получиха. Възможност за кооперативна игра. Единичните задачи в ME: Andromeda бяха толкоз неблаговиден опит за мултиплейър, че никой даже не го загатва. Anthem от своя страна ще бъде Mass Effect в онлайн мултиплейър вид, плюс екзокостюми в жанр мек. От филмовия откъс се вижда, че доста от образните детайли са взаимствани от ME: Andromeda, което не е неприятно, имайки поради, че това беше един от дребното плюсове на играта.

Anthem в началото трябваше да излезе през есента на 2018-а година, само че проблеми с разарботката (отново този Frostbite енджин, от който студиото не се отказва) отложиха заглавието за началото на 2019-а. Надяваме се единствено Anthem да не последва ориста на Andromeda.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР