Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. След като

...
Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. След като
Коментари Харесай

Мария Цънцарова води „Тази неделя” с Петя Дикова

Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат удовлетворени. След като цяла година упорстваха обичаната им журналистка да бъде назначена като водеща на някое от настоящите излъчвания в Би Ти Ви, вместо единствено да замества излезли в отпуска титуляри, молбите им най-сетне са чути. Русокосата тв звезда става лице на утринния блок в неделя. Тя ще работи в комплект с Петя Дикова, която се връща на работа след отпуск по майчинство, траял цели две години и половина.

Новия ефирен сезон пристигна с промени в утринния блок на Би Ти Ви през уикенда. Вместо с три водещи, които да излизат на екран и в събота, и в неделя, той към този момент работи с четири дами, които обаче са разграничени на две двойки за двата почивни дни. Едната двойка е формирана от досегашните лица на „ Тази събота и неделя ” – Жени Марчева и Диана Любенова. Те към този момент ще работят единствено в събота. Другата двойка е нова, само че формирана от добре познатите Мария Цънцарова и Петя Дикова. Отсега нататък те ще влизат в студиото в неделя и точно това е денят, който се чака с максимален интерес от феновете.

Мария Цънцарова и Петя Дикова са две от най-ярките лица само че Би Ти Ви и появяването им на екран обичайно води до висок рейтинг. Първата записва същинска телевизионна гърмеж на зрителско утвърждение през лятото на предходната година, заставайки на мястото на излезлия в отпуска Антон Хекимян, до момента в който той към момента бе лице на утринния блок в делничните дни. Благодарение на нахакания й жанр на работа рейтингът се подвигна до небето и никой не схвана за какво бе нужно да й лишават ефира, откакто за броени дни събра толкоз почитатели, за колкото арменецът не беше и мечтал. После се оказа, че самата Цънцарова е помолила да прави графа в предаването на Светльо Иванов „ 120 минути ”, вместо да води „ Тази заран ”. Тъй като е майка на две деца, тя не можела да си разреши всеки ден да е на екран, а предпочитала по-слабо натоварване. Това лято русокоската изкара няколко седмици и „ Лице в лице ”, отново по заменяне. Тя пое работата на излязлата в отпуск Цветанка Ризова. Ето обаче, че от новия сезон към този момент ще има личен ефир – в неделната заран. Решението е взето персонално от Хекимян в качеството му на началник на новините и настоящите излъчвания в Би Ти Ви. С него назначението той опровергава слуховете, че ненавижда Цънцарова, защото е по-успешна от самия него като публицист. Напротив – той я слага на екран, разчитайки, че ще удари в земята всякаква форма на конкуренция от страна на други малките екрани. Мария ще води тази част от предаването, която е обвързвана с настоящите тематики на деня.

Петя Дикова е изправена пред проблем, сходен на този на Цънцарова – по какъв начин да върви на работа и по едно и също време с това да отглежда две дребни деца. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков не е била на екран от пролетта на 2019 година, когато роди първия си наследник – Александър. Когато към този момент се очакваше да се завърне в Би Ти Ви, тя разгласи, че още веднъж е бременна. През декември предходната година роди дребния си наследник – Илиян, който е кръстен на татко си Илиян Любомиров. По време на дългото си майчинство Дикова е работила по малко, само че това, което е правила, не може да се съпостави по никакъв метод с интензивното й натоварване преди да забременее. Сега въпросът е кой ще се грижи за дребния й наследник, който още няма годинка, до момента в който майката е в малкия екран.

В същото време обаче журналистката не крие, че откакто е изкарала у дома две години и половина, работата е почнала да й липсва. Ако не друго, тя ще внесе многообразие в цялостното й главно със промяна на пелени и бъркане на бебешки пюрета всекидневие. Журналистката от дълго време е съобщила, че няма желание да се завръща в предаването „ Култ ”, което сътвори преди години. Тя избира да остави шоуто на Натали Трифонова, която намира за доста подобаваща за го води. Но не е отказала да стане главно лице в „ Тази неделя ”, където преди години работеше като кореспондент. На нея ще бъдат поверени тематиките, свързани с културния и светския живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР