Феновете на Марек обявиха, че повече няма да подкрепят отбора,

...
Феновете на Марек обявиха, че повече няма да подкрепят отбора,
Коментари Харесай

Феновете на Марек се отказаха от клуба, стягат нов

Феновете на Марек оповестиха, че повече няма да поддържат тима, който се подвизава в Трета лига. Това стана единствено няколко часа след тежкото проваляне от водача в Югозападната група ЦСКА 1948.

Според дупничани, този тим е някаква фамилна проекция и те към този момент не стоят зад него. През годините Марек банкрутира на няколко пъти и почваше с ново сдружение от най-долното равнище на футбола ни. Сега наподобява почитателите имат планове да вършат и още един клонинг на славния в миналото отбор от Дупница.

"Господа, обръщаме се към Вас, с цел да Ви уведомим, че отдръпваме поддръжката си към тази футболна групировка, наречена "Марек 1915 " както преди този момент сторихме и с другата групировка "Марек 2010 ", тъй като се оказва, че това са фамилни обединения, с които ние не желаеме да имаме нищо общо. "

"Те не работеха и не работят за сполучливото развиване на футбола в нашия град. Ние желаеме да имаме МАРЕК, който да е на почитателите, на футболната общност на град Дупница и ще създадем всичко, което е по силите ни в най-скоро време да имаме този тим, който да носи славата на нашия град ", се споделя в декларацията подписана от ръководителя на фенклуба Борислав Рударски и неговият заместител Румен Тимев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР