Феновете на Манчестър Юнайтед готвят голям протест срещу собствениците на

...
Феновете на Манчестър Юнайтед готвят голям протест срещу собствениците на
Коментари Харесай

Феновете на Ман Юнайтед планират голям протест срещу собствениците

Феновете на Манчестър Юнайтед готвят огромен митинг против притежателите на клуба семейство Глейзър, оповестяват няколко от медиите в Англия. В последните няколко мача все по-отчетливо се чуват викания против американците, които се ускоряват от ден на ден след всеки неприятен резултат на отбора, а такива не липсват последно време.

It will be a long trip back to London after only 58min.#ManUtd #manutdvswolveshttps://t.co/1eOSEs62DW
— Stephen E Clarke (@TheBranchVine) January 25, 2020
Кулминацията до този миг бе последната среща на “Олд Трафорд”, когато “червените дяволи” позволиха изненадваща загуба от Бърнли, която бе първа от този отбор от 58 години. Именно в 58-мата минута считат да изоставен трибуните най-малко част от проведените почитатели на 1 февруари, когато Юнайтед семейства на Уулвърхамптън.

Минутата, която е подбрана, не е инцидентна, а е обвързана и с една от значимите дати в историята на отбора - злополуката в Мюнхен през 1958-ма година, когато самолетът на отбора се разрушава при опит за кацане в Мюнхен, а с това умира и една огромна част от играчите на оня тим, които е прочут с прозвището си “Бебетата на Бъзби”. Феновете упрекват съществено притежателите, че са източили над един милиард паунда от клуба и не влагат задоволително.
Премиър лийг 24 кръг, сряда 22 януари  Манчестър Юнайтед 0:2краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР