Феновете на MAFS обвиниха младоженеца Ридж, че е съсипал“ връзката

...
Феновете на MAFS обвиниха младоженеца Ридж, че е съсипал“ връзката
Коментари Харесай

Омъжена от пръв поглед. Изпепеляващата забележка на Ридж оставя брака на Андреа в смут

Феновете на MAFS упрекнаха младоженеца Ридж, че е „ унищожил “ връзката на друга двойка с бруталното си мнение за брака им.

Във втората половина на „ Седмицата на противоположната връзка “ за тазгодишния сезон на „ Женени от пръв взор “ в Австралия, където двойките получиха опция да поучават своите двойки. Ридж беше комбиниран с Андреа и разкритията му бяха избухливи.

Ридж не се сдържа с мислите си за брака на Андреа, защото твърдеше, че тя се интересува по-малко от брачна половинка си Ричард, в сравнение с той от нея.

Когато Андреа се стича до брачна половинка си, с цел да направи анализ, пристигна още една бомба, когато Ричард се съгласи със смелите изказвания на Ридж.

Ридж сподели на Андреа, че тя е тази, която наподобява „ носи панталоните “ във връзката им, потвърждавайки, че е ясно „ Ричард е по-инвестиран “ от нея. И Ричард се съгласи, като сподели на Андреа, че има известна истина в това, защото се усеща по този начин, като че ли е по-влюбен в брака им, в сравнение с в брачната половинка си.

След това Андреа призн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР