Феновете на Локомотив (София) останаха недоволни от факта, че баражът

...
Феновете на Локомотив (София) останаха недоволни от факта, че баражът
Коментари Харесай

Решение за баража ядоса феновете на Локо Сф, запалянковците пишат на Бойко Борисов

Феновете на Локомотив (София) останаха недоволни от обстоятелството, че баражът за влизане/оставане в Първа лига против Витоша (Бистрица) не бе изместен в София, а ще се играе в Пловдив. Ето какво написаха ентусиастите, като публикуваме мнението без редакторска интервенция: До Борислав Михайлов Президент на БФС

Копие до
военачалник Бойко Борисов
Министър-председател на Република България

Главен комисар Христо Терзийски
Директор на Главна дирекция " Национална полиция "

Иван Василев
Президент на ФК Локомотив София

Днес, БФС по безапелационен метод отхвърли опцията два софийски тима да изиграят баража за влизане в Първа лига в град София, а футбола бил за хората!!! То бяха оправдания... какви ли не, в това число и че нямало свободни игрища. Накрая се оказа, че има, а единствено предпочитание от БФС за преместване няма, някаква комисия нямало по какъв начин да се събере и пренасочи дуела??? Това просто е неуместно, в този момент стотици софиянци ще пътуват с коли до Пловдив и ще се завръщат след среднощ. В петък след обяд когато трафикът ще е засилен и при ремонтите по автомагистрала „ Тракия “ тапата ще бъде цялостна. По пътя от София до Пловдив има няколко места за прекъсване и последователите на двата тима ще стопират, а когато се засекат допускате ли какво ще се случи?

Затова питаме кой ще е виновен при конфликти по пътя, БФС вие ли?

Това господа са ограничения за поощряване на футболното безчинство, след това не хвърляйте виновност върху почитателите за БФС решения. Решението е просто - преместете дуела на Националния стадион „ Васил Левски “, детския шампионат свършва рано, шампионата по лека атлетика е в почивните дни, би трябвало единствено предпочитание с цел да се вмести и баража сред тях. Ако БФС не може да вземе това решение, тогава би трябвало да се намеси страната.

Клуб на последователите на Локомотив София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР