Феновете на Локомотив (Пловдив) приеха тежко унизителната загуба с 0:5

...
Феновете на Локомотив (Пловдив) приеха тежко унизителната загуба с 0:5
Коментари Харесай

Феновете на Локо на бунт, призоваха Крушарски да реже до кокал след унижението

Феновете на Локомотив (Пловдив) одобриха тежко унизителната загуба с 0:5 от Пирин (Благоевград) тази събота. Привържениците на " черно-белите " приканиха клубното управление, в лицето на притежателя Христо Крушарски, да вземе незабавни и крути ограничения. Феновете на пловдивското Юве даже бяха крайни, като обявиха, че босът на Локо би трябвало да " реже до кокал ".

Предлагаме ви цялостната декларация без редакторска интервенция:

Локомотив (Пловдив) е към момента това, което е сега – най-обичаният пловдивски клуб не поради единствената купа, която сме спечелили до момента, не поради звездни селекции, победи над европейски грандове и измислени титли! Локомотив е институция, обичана от цялостен Пловдив, тъй като е знак на великодушие, беска неотстъпчивост и неотстъпчивост, религия, дух и борбеност!

Всички вие, които бяхте част от позорната загуба за клуба и за града ни, сте позор за Локомотив (Пловдив)! През годините сме имали тежки загуби, падали сме от много по-слаби тимове, губили сме точки от изпадащи тимове, само че постоянно сме го правили с гордо вдигнати глави – знаейки, че тимът е дал всичко от себе си! Все отново това е футбол и във футбола има както победи, по този начин и загуби.

Това, което боли от съботната загуба от Пирин, е методът, по който се случи. И това, че тя е разследване от многото зле работещи хора, интриги и откровена несръчност, които станаха част от нашия клуб напоследък! Показахте, че за вас загубата с пет гола няма никакво значение, показахте тотална липса на концепция, на предпочитание, на обикновен позор от хората пропътували половин България, с цел да ви поддържат в Благоевград! За това би трябвало всички да си понесете отговорността!

Г-н Крушарски, Вие към този момент обявихте, че ще реагирате остро на това оскърбление и Ви призоваваме този път да го извършите повече от твърдо, в случай че желаете този клуб да има някакво положително бъдеще и развиване! С хора без морал, без полезности, без подготвеност и упоритост не се гради нещо съществено. Всички почитатели на Локомотив (Пловдив) сме обединени към едно мнение: че в клуба би трябвало да се изреже гангрената и то да се реже до кокал!

Нека не се размива още веднъж отговорността, въпреки и ярък лъч в клубните каузи да е назначението на господин Кузман Маринков. Нека хората, виновни за некадърната селекция отпред със спортното управление, изключително в лицето на господин Цветков, безхаберното изпълнително дуо в лицето на Росен Коруев и Румен Руйчев, безидейния треньорския щаб на господин Войнов и помощниците му, както и бездушните и апатични статисти на терена отпред с капитана им, да понесат последици!

Нека достойното държание стане закон на “Лаута”! Нека не вършим компромис с любовта на пловдивчани! Нека върнем магията на стадиона! Покажете, че милеете за Локомотив, покажете, че желаете да създадем нещо огромно в Пловдив! Нека привличането на новия изпълнителен шеф не е последното положително дело - трябват още каузи!

Дела, господин Крушарски, а не думи!

Napoletani Ultras Plovdiv
Gott Mit Uns
The Usual Suspects
ОТС
Гарата
WWL
East Club
Brigada Plovdiv
Обединени почитатели на Локомотив Пловдив
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР