Феновете на Локомотив днес отидоха до Общината с искане за

...
Феновете на Локомотив днес отидоха до Общината с искане за
Коментари Харесай

Феновете на Локо: Искаме Лаута и Колежа да се завършат, но да бъдем равнопоставени

Феновете на Локомотив през днешния ден отидоха до Общината с искане за отдръпване на точката за Колежа на идната сесия на Общинския съвет. След срещата с кмета Здравко Димитров стана ясно, че в понеделник ще има нова такава сред почитателите на Локомотив, на която ще участват и почитателите на " канарчетата ".
Прочетете още
От Локомотив чакат и КСС за централната естрада на стадиона и отвесната планировка, което би трябвало да излезе до дни, след което ще стане ясно и какъв брой ще е сумата, която ще би трябвало за завършването на стадиона. Шефът на фенклуба на Локомотив - Атанас Нейков разяснява и пред TrafficNews обстановката:

" Фенклубът на Локомотив и цялата черно-бяла общественост работи за това да бъде приключен стадион " Локомотив " и целият комплекс, като придобие европейски тип. Стадионът ще има четвърта категория от УЕФА. Ние сме доста покрай постигането на тази цел. Към момента се изготвя механически план за централната естрада и отвесната планировка на стадиона. В рамките на февруари ще излязат и сметките по тях и ще сме изцяло наясно какъв брой ще коства целият стадион. Нещото,  поради което бяхме през днешния ден пред Общината е следващото безумство и бомба, която е заложена в град Пловдив и още веднъж заложници са двата спортни обекта - стадион Локомотив и стадион Ботев. Ние бяхме там да желаеме да се направи одити и за двата стадиона. Искаме да се покаже по какъв начин би трябвало да се работи и чак тогава да се отпускат пари. Не е обикновено след всичките изнесени данни от почитателите на Ботев за проблемите в строителството още веднъж да се провиснал едни пари без да се създадат съответните инспекции. На база диалозите ни през днешния ден господин Димитров съобщи, че ще анулира своето предложение за разпределяне на средства за стадион Ботев. На срещата в понеделник ще стартира диалози с почитателите на Ботев. Доколкото разбираме те не желаят пари, а да се направи инспекция и да се види какво е положението досега на техния стадион. Ние желаеме същото и да се създадат инспекции на стадионите. Тогава ще стане ясно и какъв брой пари са нужни за завършването на стадионите и тогава дружно да желаяме нужните средства за завършването на тези обекти. Още през цялото време ние желаеме равнопоставеност. Продължаваме и до последно ще настояваме това да се случи по този метод. Когато има финансиране за едните, да има финансиране и за другите. Нека всички почитателите на Локомотив бъде на идната сесия на Общинския съвет идната седмица и да проследим какви решения ще вземе Оценка за съвместимост, съобщи пред TrafficNews шефът на фенклуба на Локомотив - Атанас Нейков. 

Синът на легендата на Локомотив Аян Садъков - Ерол също разяснява обстановката.  

" Срещнахме се в Общината с господин Димитров, Райчев и Родопски. Срещата мина в естествен звук и нямаше напрежение. Имахме въпроси, на които искахме съответни отговори. Единият от въпросите беше по кое време ще ни се върнат - 2 млн. лв., които ни бяха взети от Общината. Имаме увещание, че тези пари ще ни бъдат върнати. Второто искане, което имахме е да се отдръпна точката за Колежа от Общинския съвет. Ние не желаеме не желаеме да не се построи техния стадион. Ние желаеме да се построят и двата стадиона. Нека да има равнопоставеност. Нашето искане е да се изтегли точката, да се изчака да излезе КСС за довършването на стадион Локомотив и по-късно в една сесия в едно искане да се гласоподават парите за двата стадиона. Искаме да има равнопоставеност. Все още нямаме изясненост какво ще се дискутира на срещата в понеделник сред нас, почитателите на Ботев и кмета. Най-вероятно ще е евакуиране на точката. Дали ще е на изключителна или постоянна сесия желаеме да се гласоподават парите в една точка. Искаме да има тъждество в този град. Както Ботев излиза на митинг,  по този начин ще излезе и на Локомотив. КСС на Локомотив ще излезе до 10 дни. Не е проблем да се изчака две седмици. Ние желаеме да се приключи стадион Локомотив с отвесната планировка. Нека да се завършат и двата стадиона ", съобщи Садъков.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР