Феновете на “Левски София се отрекоха от Константин (Тити) Папазов,

...
Феновете на “Левски София се отрекоха от Константин (Тити) Папазов,
Коментари Харесай

Феновете на Левски за Тити Папазов: Отвратително е такъв кърлеж да е част от клуба ни

Феновете на “Левски ” София се отхвърлиха от Константин (Тити) Папазов, осъдиха “смешката му ” в подкаста на Тото от СкандаУ и го нерокоха “кърлеж ”. Това е следващата неоправдателна реакция, откакто през вчерашния ден в публичното пространство се завъртя остарял клип, в който Тити Папазов споделя по какъв начин е обръснал главата на 16-годишната си някогашна другарка, тъй като му е изневерила. В първия си коментар след абсурда Папазов отхвърля момичето да е било малолетно.
“Случаят с обезобразеното момиче в Стара Загора е толкоз противен, че няма потребност от коментар. Като всеки естествен български жител и ние сме надълбоко възмутени и чакаме институциите на Р. България да подхващат съответни, въпреки и закъснели, дейности и да санкционират уместно насилника.
Същевременно желаеме да обърнем внимание на лицето, познато като Тити Папазов. Изгледайте тези пет минути от присъединяване му в прочут подкаст - забележете с каква горделивост изяснява историята си за принуждение над нечия щерка, осъществено от този необикновен “мъжкар ”. Намираме за непоносимо, че вместо неодобрение, въпросната неточност на природата получава смях и овации. Намираме за  също толкоз непоносимо, че подобен кърлеж още веднъж е част от нашия клуб ”, пишат почитателите на “Левски ”.
До този миг самият Папазов пази релативно безмълвие. Коментирал е пред “24 часа ”, където декларира, че е жертва на преднамерена офанзива, случката е от 1995 година, Папазов и приятелката му били “млади, малко буйни, повече глупави ”. По-късно пред OFFNews Папазов показва, че се разкайва, само че е “след дъжд качулка ” и не бивало да споделя случката по този закачлив метод.
Той дефинира постъпката си като " невиждана дивотия ”. По думите му година след случая той и момичето са стоплили връзките си.
" Чуваме се на нейни рождени дни. Но не е правилно, че е била заключена с белезници. Всичко стана за 15 минути и тя си потегли ", изясни треньорът.
По-рано изказванията за заключване с белезници бяха отправени певицата Йоана Захариева - Йоко в обществените мрежи, което твърдеше, че познава жертвата, а след случая тя е напуснала учебно заведение и е отпътувала за чужбина. Коментарът по-късно беше заличен, а достоверността на описа остана противоречива.Въпреки извинението обаче, Папазов загатна за връзка сред публичното неодобрение от историята на остриганото момиче и вътрешните кавги в ПФК " Левски ".
" Не желая да наподобявам като светец, само че казусът се преекспонира ", добави баскетболният треньор.
“Всички, които популяризират това, като влезеш при приятелите им изплува едно известно име, което заплаши със гибел Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този случай. Все отново става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и случай отпреди 28 години ", заявава Тити Папазов.
Всъщност става дума за сигнала, че Илиана Раева и Наско Сираков, който е мажоритарен притежател на футболния клуб “Левски ”, са заплашвани с ликвидиране от един от водачите на сините ултраси Любомир Костадинов - Любо Младежа. Папазов уличава всеки, който разпространявал обществено наличния (до вчера) клип с присъединяване му при Тото, в хипотетични връзки с тартора на агитките. В същото време обаче споделя, че някогашната му не е била малолетна, а в противен случай - на 19 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР