Феновете на Левски София от Хасково обявиха днес търг за

...
Феновете на Левски София от Хасково обявиха днес търг за
Коментари Харесай

Левскари от Хасково пуснаха на търг фланелка на Яблонски...

Феновете на Левски София от Хасково оповестиха през днешния ден търг за фланелката на стоманения бранител Давид Яблонски с номер 28 от дербито с ЦСКА-София, извоювано от сините с 1:0, с гол на Габриел Обертан. Сумата извоювана от наддаването ще отиде за лекуването на съгражданката им Адриана Андреева. Търгът ще продължи до 26 декември 2018 година В него ще могат да вземат участие единствено хора с действителни фейсбук профили, се схваща от обявата на страницата им във обществената мрежа.

Инициативата е на момчетата от локалния фенклуб на Левски - " Непримиримите Синьо Хасково ", които са пуснали на търг в страницата си във фейсбук, със същото име екипа на чешкия защитник. На Коледното празненство на фенклуба взехме решение да създадем този човечен жест, към това младо момиче, сподели ръководителят на организацията Чавдар Чавдаров.

Синята тениска с номер 28 на гърба е пусната на страницата ни, като началната цена за нея е 100 лв., и може да се наддава със стъпка от 10 лв., добави Чавдаров. Само за един час от старта на самодейността цената на екипа към този момент скочи на 210 лв..

Припомняме, че седемнадесет годишната хасковлийка Адриана Андреева страда от стеноза на десен основен бронх. Необходима и е незабавна интервенция в Австрия, която коства 14 000 евро. Сумата е непостижима за фамилията и. Момичето учи в ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров " и играе в театралната натрупа в Младежки център.

Нека да и помогнем да сбъдне фантазиите си и да диша умерено, прибавиха сините почитатели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР