Феновете на Левски ще загърбят различията си, които ги разделиха

...
Феновете на Левски ще загърбят различията си, които ги разделиха
Коментари Харесай

Феновете на "Левски" се обединяват за юбилея от рождението на Апостола

Феновете на " Левски " ще загърбят разликите си, които ги разделиха напоследък, с цел да отбележат 180-годишнината от рождението на патрона на клуба Васил Левски. За това приканва известие в формалния уебсайт на Националния клуб на последователите на " сините ".

На 22 юли в Карлово ще бъде проведен Национален събор, на който се планува се включат представители на всички фен-организации.

Скандалите в " синята " агитка доближиха своята кулминационна точка, откакто по време на дербито с ЦСКА в бранш " А " се появи транспарант със свастика, а представителите на " Южна дивизия " заподозряха умишлени дейности от страна на " София Запад ".

Ето и цялото известие в уеб страницата на почитателите на " Левски ":

ПФК „ ЛЕВСКИ “ АД, взаимно с Националния клуб на последователите и Тръст “Синя България “, имат удоволствието да разгласят пред цялата общност в Република България, че започват акция по отбелязването на 180 годишния празник от рождението на патрона на клуба – Апостола на свободата Васил Левски.

Кулминацията на тържествата ще се състои на 22.07. 2017 година в град Карлово, където ще се организира Национален събор на всички левскари и родолюбци, с който ще отбележим годишнината от рождението на най-великия българин.

Събитието включва богата спортна и развлекателна стратегия, в границите на която ще се проведат голям брой събития, ще бъдат поканени участници от всички краища на страната, осъществили разнородни и забавни исторически, културни и други начинания в памет на Васил Левски. Също по този начин, ще бъдат раздадени награди с поддръжката на главния търговски сътрудник на ПФК „ Левски “ АД – „ Виваком “

Каним всички българи, които носят Васил Левски в сърцата си, без значение на кой футболен тим симпатизират, да се включат в празненствата по отбелязването на годишнината от неговото рождение.

Нека за няколко дни да забравим всичките си спортни, политически и всевъзможни разлики и да си спомним, че на първо място сме българи и потомци на една от най–великите персони в Европейската и Световната история.

Да покажем заедно, че в името на най–великия българин можем да загърбим всичко това, което ни разделя и да си спомним, че пред олтара на отечеството и пред паметта на неговите най–свидни герои, всички ние сме дребни и незначителни със своите ежедневни пристрастености, безредици и ползи.

Заповядайте на тържествата, вземете фамилии и другари, тъй като от всички нас зависи да се съберем и почетем почтено паметта на Апостола.

Очаквайте спомагателна информация в идващите дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР