Феновете на Левски ще могат да подновят картите си в

...
Феновете на Левски ще могат да подновят картите си в
Коментари Харесай

Левски продаде на петима души членски карти по 10 хил. лева

Феновете на Левски ще могат да възобновят картите си в клубната страница, само че заплащането ще става на 100 обекта, с които " сините " имат партньорство. Става въпрос за каси на " EasyPay ", които се намират наоколо и до офисите на една от експедиторските компании. Това разгласи Пламен Петров, който е шеф на клубния магазин. Подновените карти ще важат до 31 декември 2022 година, както и тези за новите членове.

" Отпускаме толеранс от 2 месеца ", разгласи Петров, представен от " Мач Телеграф ".

Освен това притежателите на членски карти, които са ги възобновили ще получат и специфични дарове. Всички от тях ще се сдобия със значка, която ще има нов тип през годините.

" Значката ще бъде колекционерска и по този начин всеки един почитател ще може да каже на детето си от кой момент е бил член на Левски ", разгласи Петров.

Както е известно, картите започват от 19,14 лв. (б.р. най-масовите) и минават през 72 лв., 200 и така нататък Най-скъпите са по 10 000 лв.. Смята се, че такива имат 5 души, написа " Тема спорт ".

За по-евтините разновидности са приготвени екологични дарове - писалки, ключодържатели, чаши и игра " 4 в 1″.

" Те са създадени от рециклирани артикули, тъй като Левски желае да бъде и звук с модата да се опазва естествената среда ", посочи Петров.

Картите от 10 000 лв. пък ще се радват и на артикули на известни марки, на които ще стои емблемата на Левски - писалки, портмонета, чанти, раници и така нататък

Феновете на Левски ще могат да възобновят картите си и в клубния магазин, а това ще отнеме сред 2 или 3 минути, подсигурява Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР