Феновете на Левски ще имат възможността да отдадат почит към

...
Феновете на Левски ще имат възможността да отдадат почит към
Коментари Харесай

Фенове на Левски отдават почит на големия Панов във вторник

Феновете на Левски ще имат опцията да отдадат респект към паметта на ненадейно умрялата легенда на клуба Павел Панов във вторник (20 февруари) от 13.00 часа. Снимка на някогашния футболист ще бъде сложена пред Сектор А на стадион „ Георги Аспарухов “, с цел да могат последователите и всички, които желаят, да се преклонят.

НКП на Левски: Очите плачат! Панов остава кумир

Панов умря ненадейно на 67-годишна възраст на 18 февруари. Печалната новина покруси футболната общност малко след сложната победа на Левски над Ботев с 1:0 в дуела от 21-ия кръг на Първа лига.

От Левски оповестиха, че имат концепция по какъв начин да отдадат респект на емблематичния си нападател. Изпълнителният шеф на отбора Красимир Иванов разгласи, че „ сините “ са се свързали със фамилията на Панов и когато има някаква организация, ще бъде оповестено.

„ Ние сме осъществили контакт със фамилията на господин Панов. Когато има организация и в съгласие с тях, ще кажем какво има от страна на клуба. Но това е доста персонален миг, ние не желаеме да се натрапване в ненужни неща “, разяснява Иванов откакто левскарите сервираха венци и цветя пред паметника на Васил Левски по случай 145-ата годишнина от кончината му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР