Феновете на Левски се събират на площад Народно събрание, за

...
Феновете на Левски се събират на площад Народно събрание, за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Феновете на "Левски" протестират пред Народното събрание

Феновете на " Левски " се събират на площад " Народно заседание ", с цел да стачкуват в поддръжка на обичания си клуб.

Те се провеждат в обществените мрежи, а наличие са декларирали близо 350 фена. Началото на митинга е оповестено за 12:00 ч.



Недоволството на " сините " почитатели е подбудено от последните събития към финансовия покровител на клуба - Васил Божков. Преди дни прокуратурата му повдигна 7 обвинявания. В момента предприемачът, който е притежател на главния спонсор на клуба, е в чужбина и съобщи, че няма желание да се връща у нас, тъй като се опасява за живота си.
Божков: Обвиненията, че съм изнасилвач са нелепости, несъмнено ще ме обвинят и в опита за ликвидиране на папата Бизнесменът съобщи, че го е боязън от препоръчаната психическа помощ от страна на Иван Гешев
Преди да се намеси прокуратурата, Божков инициира две срещи с почитателите на " Левски ", на които съобщи, че няма да може да устоя клуба, в случай че измененията в Закона за хазарта бъдат признати от Народното събрание. Те бяха утвърдени на първо четене.

Това предизвика среща на част от фракциите с министър-председателя Бойко Борисов. На нея министър председателят съобщи, че най-добре ще е акциите на клуба да преминат в ръцете на последователите.
Феновете на " Левски ": Този модел не е резистентен. Ще помислим за акциите (ВИДЕО) "Единствено на стадиона може да демонстрираме поддръжката си ", споделиха последователите на "сините "
Последните събития слагат под въпрос финансовата непоклатимост на " Левски " и опцията да клуба да изплаща отговорностите си. До 5 февруари " сините " би трябвало да изплатят 30 хиляди евро към организация, с цел да не изгубят 3 точки от актива си в шампионата. Трябва да бъдат направени и контрактуваните вноски към Национална агенция за приходите.
" Главболгарстрой " с искова молба към " Левски " в Софийски градски съд След като редовността ѝ бъде тествана, ще се образува комерсиално дело

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР