Феновете на Левски се присъединиха към тези на ЦСКА и

...
Феновете на Левски се присъединиха към тези на ЦСКА и
Коментари Харесай

Феновете на "Левски": Дискотеките са по-важни от футбола и спорта?

Феновете на " Левски " се причислиха към тези на ЦСКА и желаеха през новия футболен сезон 2020/2021, който започва в края на седмицата, публиката да се завърне на трибуните.

Заради изключителната конюнктура на последователите е неразрешено да гледат мачове от стадиона най-малко до края на август. Решението беше взето, откакто броя на инфектираните с COVID-19 се повиши след финала за Купата на България сред " Локомотив " Пловдив и ЦСКА и празненствата в Града под тепетата по-късно.
Сектор " Г " предизвести: Фенове на стадиона или на място, което няма да харесате Феновете на ЦСКА излязоха с отворено писмо с искане да бъдат допускани фенове на стадионите през сезон 2020/2021
От националния клуб на последователите на " Левски " обявиха, че завръщането на публиката е жизненоважно за клуба, който от началото на годината се устоя с дарения и продажба на билети и почитател продукти, защото измененията в Закона за хазарта се отразиха на главния спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от страна на българската прокуратура Васил Божков.

" Сините " последователи обуславят своето предпочитание с обстоятелството, че нощните заведения и нощните заведения работят с клиенти, макар че няма опция в тях да се съблюдава такава обществена отдалеченост, както на стадиона.

Ето и цялата позиция на почитателите на " Левски ":

" До господин Красен Кралев, господин Костадин Ангелов, НОЩ и БФС!

НКП на Левски настояваме:

Да бъдат отворени стадионите за идните мачове от шампионата. Нека това стане посредством нужните ограничавания и съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Ние показахме образно, че при положително предпочитание разпоредбите могат да бъдат спазвани. Публиката на Левски беше дадена за образец от страна на доста европейски медии, които за разлика от доста родни не обслужват ползи.
Държим да бъдат отворени най-малко на 30 % стадионите в България. За нашия клуб е от извънредно значение да генерерира доходи от билети и абонаментни карти, тъй като след ликвидирането на спонсорите, единствено феновете на Левски устоят обичания си тим.
Надяваме се, че здравият разсъдък ще надделее, а той споделя, че стадионите са надалеч по-безопасни от нощните заведения и питейните заведения, които работят под цялостна пара. Оказва се, че техният бизнес е по-голям от футбола и спорта. Така ли е???
Нека БФС сътвори правила за визитата на мачовете и клубовете, които не ги съблюдават да бъдат глобени, без право да позволяват почитатели в последващи срещи.
Футболът преди всичко е основан за последователите. Тяхното място е на
трибуните. Направете правила и не ощетявайте тези, които ги съблюдават! "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР