Феновете на Левски се отказват от хореография за мача срещу

...
Феновете на Левски се отказват от хореография за мача срещу
Коментари Харесай

Феновете на Левски без хореография срещу ЦСКА-София, обявиха причината

Феновете на Левски се отхвърлят от хореография за мача против ЦСКА-София, а спестените средства ще бъдат дарени на клуба за покриване на наложителната месечна вноска към Национална агенция за приходите.

Двубоят от 21-ия кръг на efbet Лига е на 15 февруари (събота) от 14.45 часа на националния стадион " Васил Левски ".

Ултрасите също по този начин ще слагат специфични урни, в които последователите на " сините " ще могат да оказват помощ с спомагателни дарения.

" Левскари, клубът ни е изправен до стената. Не за първи пъти в историята. И както историята потвърждава, ние в никакъв случай не сме го оставяли самичък!!!

В събота хореография няма да има! Всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба, с цел да може да се посрещне извънредно нужното заплащане на 143 хиляди лева по съглашението с Национална агенция за приходите!

Напомняме, че в случай че пропуснем и едно заплащане, то съглашението отпада и всичките отговорности стават мигновено изискуеми!

Но това не е всичко!

По време на мача ще минават урни, в които ще събираме средства за същата идея. Призоваваме всички да дойдат на стадиона и да дарят в урните, с цел да можем да спасим клуба си!

От нас зависи Левски да го има и на следващия ден!!! ", се споделя в известието на Националния клуб на последователите на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР