Феновете на Левски са вкарали в касата на клуба близо

...
Феновете на Левски са вкарали в касата на клуба близо
Коментари Харесай

Близо 600 хил. лева за 20 дни - дарението на феновете на "Левски"

Феновете на " Левски " са вкарали в касата на клуба близо 600 хиляди лв. за последните 20 дни. Това демонстрира доклад на " сините ".

Преди повече от 2 седмици започва самодейност на последователите за отбелязване на 106-годишнината на тима на 24 май. Те си сложиха цел да съберат 1,5 млн. лв..
" Левски " прикани почитателите да съберат 1,5 млн. лева за спасението на клуба Ситуацията на "Герена " става все по-тревожна
До момента са регистрирани доходи от 595 108 лева



299 886 лева от тях са във формата на дарения посредством SMS-и, банкови преводи и платформа за подкрепяне.

Останалите 295 294 лева са от продадените виртуални билети за 24 май. От " Левски " нямаше по какъв начин да провеждат събитие, на което да участват почитателите поради пандемията от ковид. От клуба обаче дадоха опция на последователите да закупят билети за стадион " Георги Аспарухов " на цени от 10 до 106 лева Отчетът сочи, е продадените алегорични пропуски са 22 340.

Снимка: Lap.bg

Освен това в касата на клуба ще влязат още 36 271 лева (до 22 май) от продадени продукти в магазина на стадион " Георги Аспарухов " и абонаментни карти.
Феновете на " Левски " събраха над 250 хиляди лева единствено за 6 дни Голямата цел е 1,5 млн. лева в границите на идващия месец
" Левски " продължава да е в тежка финансова рецесия. Тя настъпи след измененията в Закона за хазарта през януари. Те засегнаха главния спонсор на клуба - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на Васил Божков. Оттогава " сините " се устоят от дарения и продажба на билети, абонаментни карти и продукти. Преди дни управлението на " сините " взе решение да одобри 500 000 лева от депутата на Движение за права и свободи Делян Пеевски, макар че този акт провокира разделяне измежду последователите.

Футболистите не са получили всичките си заплати и могат да разтрогнат договорите си когато и да е. Засега сходни индикации няма.
" Левски " одобри дарението на Пеевски. Търси още 2,5 млн. лв. (ВИДЕО) "Сините " привикват Общо заседание на 6 юли
В тази обстановка, посредством отворено писмо в медиите, почитателите на " Левски " желаеха подпомагане от Бойко Борисов за анулация на запорите върху сметките, по които Божков спонсорира клуба. Ако това е невероятно, те желаеха безлихвен заем за " Левски ". От своя страна Борисов съобщи, че страната би помогнала финансово на " сините ", само че единствено при промяна на собствеността. Министърът на финансите Владислав Горанов разяснява, че на този стадий сходна опция не съществува.

Снимка: Ладислав Цветков

На този декор в клуба чакат развиване с въпроса за собствеността. Пред bTV фактическият притежател на 86,6% от " Левски " Георги Попов - доближен на Васил Божков, съобщи, че в околните дни ще джироса безплатно акциите на Наско Сираков.
Акциите на " Левски ": До Дубай и назад (ОБЗОР) Георги Попов съобщи, че ще джироса скъпите бумаги на Наско Сираков безплатно
Ценните бумаги бяха предоставени при започване на май на министър-председателя Бойко Борисов, който съобщи, че няма никакво желание да оперира с тях.

Божков и Попов сега са в Дубай, като българската прокуратура им повдигна 11 обвинявания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР