Феновете на Левски са реагирали мигновено след поредната бледа изява

...
Феновете на Левски са реагирали мигновено след поредната бледа изява
Коментари Харесай

Тарторите на агитката на Левски привикаха Славиша Стоянович

Феновете на Левски са реагирали незабавно след следващата бледа изява на тима – равенството 2:2 с Царско село. „ Сините “ оцеляха с шанс, защото приключиха мача с девет играчи.

Затова треньорът на отбора Славиша Стоянович е бил привикан от тарторите на агитката за диалог преди петъчното дерби с ЦСКА, написа „ Мач Телеграф “.

Наставникът бил много прям пред почитателите, настояват участвали на срещата. Стоянович не е скрил, че има съществени терзания преди мача с „ алените “. Той заречен, че ще направи всичко допустимо, с цел да не се стигне до мъчителен срам и „ сините “ да се показват почтено в срещата.

Славиша Стоянович признал, че след завръщането си в Левски не е имал никакви допирни точки с един от шефовете на клуба – Павел Колев. Както е известно, точно изпълнителният шеф на „ сините “ осведоми треньора за разтрогването на контракта му при започване на 2019 година Сега двамата се избягвали на „ Герена “.

Освен това Славиша Стоянович оповестил, че е обезпокоен и поради неяснотите към бъдещето на тима. До този миг не са обсъждани в елементи зимната подготовка, раздялата с играчи и привличането на нови попълнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР