Феновете на Левски са основният източник на средства за клуба

...
Феновете на Левски са основният източник на средства за клуба
Коментари Харесай

Феновете - основният източник на средства за Левски последните 3 месеца

Феновете на " Левски " са главният източник на средства за клуба за последните 3 месеца. Това оповестиха от формалната страница на " сините " във Facebook. 

В интервала от февруари до април " Левски " е генерирал доходи от близо 2 млн. лв., като за по огромната част от тях принос имат почитателите. Привържениците на тима са събрали над 1 милион и 700 хиляди лв., което е 88 % от всички доходи. Средствата са пристигнали под формата на дарения, продукти, билети и абонаментни карти. 

От друга страна, разноските на " сините " са близо 2 милиона и 243 хиляди. От тях 47% са за заплати, осигуровки и налози, 16% разноски към Национална агенция за приходите и 14% организация за мачовете на първия тим.

В дарителската акция напълно скоро ще бъде включен и нов канал - месечен абонамент през дебитна и кредитна карта. По този метод всеки искащ от България или чужбина ще може да подари средства посредством карта, както и да се абонира за регулярна месечна вноска, която да се удържа автоматизирано. 

Като част от дарителската акция управлението на " Левски " готви огромно събитие във връзка 106-та годишнина на клуба. Все още няма изясненост по кое време и по какъв начин ще се състои събитието, само че почитателите са оптимисти.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР