Феновете на Левски са готови за протести, но дали ще

...
Феновете на Левски са готови за протести, но дали ще
Коментари Харесай

Ще протестират ли левскарите? Зависи от срещата с Борисов

Феновете на Левски са подготвени за митинги, само че дали ще го създадат зависи от срещата им с премиера Бойко Борисов. Това разкри пред публицисти ръководителят на Националния клуб на последователите (НКП) на Левски Степан Хиндлиян след втората среща на почитателите с финансовия покровител на клуба Васил Божков.
Хиндлиян предвижда, че може да има митинги, в случай че се окаже, че бъдещето на " сините " е сложено под въпрос.
По думите му в петък Борисов ще бъде осведомен какво мисли левскарската общественост по проблема със Закона за хазарта и ще му бъдат сложени някои въпроси.
" Първо би трябвало да чуем дали ще мине този закон. Когато чуем това мнение, имаме решения какво да вършим. Решенията са няколко и зависи от срещата в петък. Тогава ще си приказваме още веднъж ", сподели водачът на синята общественост.
Според резултатите от срещата с Борисов левскарите щели да вземат ограничения. " Имаме доста фракции, фенклубове, организации. Един може да стачкува във Фейсбук, различен може на улицата, трети пред блока у дома. Не мога да кажа сходно нещо. Има настроения за митинги, само че под каква форма ще бъдат, е въпрос на време да забележим ", изясни Хиндлиян.
Какво е мнението на сините почитатели за спортния министър Красен Кралев и какво считат за национализацията на частни бизнеси, прочетете в Sportlive.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР