Феновете на Левски разграбиха за секунди и втората порция от

...
Феновете на Левски разграбиха за секунди и втората порция от
Коментари Харесай

Драма в Сектор “Б” с разпределението на билетите за Разград

Феновете на Левски разграбиха за секунди и втората порция от 500 билета, които се появиха в магазина на бул. “Тодор Александров”. До запълване на квотата от 2400 места остават единствено 900 пропуща. Сега от Сектор “Б” се чудят какъв брой още от тях да бъдат продавани в София, с цел да не останат капо и фенклубовете от провинцията. Най-вече тези от Велико Търново, Варна и Асеновград.

“Истината е, че каквото и да пуснем, ще бъде продадено. Все едно играем със остарялото ЦСКА”, разясниха от агитката. “Интересът е доста огромен, имаме и поръчки от цялата страна. Ще би трябвало да мислим и за тези хора.”, разясняват тарторите.

Почти несъмнено те ще желаят още 300 пропуща, които ще се появят в продажба на бул. “Тодор Александров” в петък. “Другите ще ги оставим за касата, която ще бъде отворена за наши последователи в Разград. Надяваме се, че всички, които ще дойдат ще могат да влязат”, споделиха още от Сектор “Б”.

На този стадий “сините” почитатели не са получили информации за спомагателни условия от тях. “Досега не сме имали проблеми в Разград. Надяваме се, че нещата ще продължат така”, безапелационни са почитателите.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР