Феновете на Левски отново бяха на полюсни мнения за случващото

...
Феновете на Левски отново бяха на полюсни мнения за случващото
Коментари Харесай

Сини фенове: Какво делите? Бяхме пример, сега сме цирк...

Феновете на Левски още веднъж бяха на полюсни отзиви за протичащото се през последните седмици в клуба. " Тема Спорт " разгласява част от написаното от последователите в една от формалните страници на сините в обществените мрежи.

Mariyan Milanov: Продължавайте тези войни между тях и тази цифра за събраните средства за Национална агенция за приходите ми се коства, че няма да мръдне. Започваме да копаем дъното.

Златомир Митев: Можеше да са двойно даренията, в случай че не беше междулевскареката война в управлението... Какво толкоз делите, когато е значимо единствено едно нещо - богатството на ПФК Левски!

Александър Спасов: Това разцепление в управлението отхвърля множеството почитателите да се включат в акцията. Миналата година бяхме за образец по какъв начин почитатели и управление са едно, а в този момент е цялостен цирк! Ако по този начин продължи, скоро Мъри Стоилов ще си тръгне. Благодарение на него към момента има възторг измежду последователите.

Boris Makendzhiev: Още единствено 50 пъти по толкоз и ще стане... Не вярвате ли на ръководителя, свалял си гащите пред публиката на Левски?

Росен Коцев: Докато не излязат да кажат цялата истина, нещата няма да се подобрят, а дори ще приключат, за жалост след чудесата, които сътворихме всички сини сърца!!!

Nikolay Todorov: Наско още ли не се е извинил за лъжите си?

Martin Stoyanov Marinov: Престанете да създавате лагери, тъй като Сираков и Стоилов са мощни характери и даже да са в моментни пререкания, могат да ги преодолеят, обаче в случай че ние ентусиастите се разделяме, ще потопим кораба!!!

Николай Георгиев: Какво става в този клуб? Кой крив, кой прав?

Vlado Hadjiev: Напрежението в клуба оказва въздействие на футболистите!

Aleksandur Mintov: Всеки мач цялостен стадион и нещата ще се оправят. Левски е Beчен.

Ivan Ivanov: Пълна поддръжка за Сираков и тима.

Георги Сталев: Да вземат някои хора да си преглътнат егото в името на Левски, още веднъж да са в синхрон, тъй като по този начин единствено разединявате почитателите. Дано четете това!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР