Феновете на Левски, които следят паричния поток към дарителските сметки,

...
Феновете на Левски, които следят паричния поток към дарителските сметки,
Коментари Харесай

В Левски отчитат застой на подкрепата от феновете

Феновете на Левски, които наблюдават паричния поток към дарителските сметки, сигнализираха за сериозен застой в последните дни.
 Тръст " Синя България ": Няма да допуснем Левски и почитателите да бъдат употребявани за корпоративен лобизъм или за отбрана на персонални търговски ползи
Припомняме, че " сините " се нуждаят от средства, с цел да платят вноската към Национална агенция за приходите за месец май в размер на 143 000 лв.. До този миг почитателите съумяха да съберат парите за март и април, само че прекратяването на сезона удари съществено по самодейностите.

" От 17 март до неделя, 22 март, са пратени 300 СМС-а, което е нищо спрямо предходните дни, само че е обикновено. Все отново в тези дни на всички ни е мъчно. Въпреки това прави усещане, че даренията не престават. Трябва да отчетем също, че от чужбина идват по към 100 лв. дневно ", съобщи Даниел Стрезов от " Тръст Синя България " пред " Меридиан Мач ".

" Клубът има ангажимент към страната да изплаща към 143 000 лв. всеки месец. Продължаваме да събираме средства за месец май. Искаме да съблюдаваме всички правила. Смятаме, че инерцията няма по какъв начин да спадне, тъй като почитателите на Левски се вълнуват живо от ориста на клуба. Концентрирали сме се върху сегашното. На този стадий можем да ги призовем да закупуват продукти на Левски от нашия онлайн магазин ", сподели в това време и билет мениджъра на Левски Милен Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР