Феновете на Левски излязоха със съобщение след проведена днес среща

...
Феновете на Левски излязоха със съобщение след проведена днес среща
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Опция за фалит без бой не съществува

Феновете на Левски излязоха със известие след извършена през днешния ден среща с мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков. Те са извънредно обезпокоени от финасовото положение на отбора, само че смятат, че банкрут без пердах не съществува. Ето текста на известието:

" Левскари, по отношение на привидното мъртвило от последните седмици през днешния ден организирахме среща с мажоритарния притежател Наско Сираков и изпълнителния шеф Павел Колев. На нея обсъдихме наи-притеснителните неща, а точно - финансовото положение на клуба, опцията за банкрут, спортното и административно текучество на фрагменти. След извършения диалог можем да заявим следните неща - към този момент няма потребност да ви обясняваме какъв брой е тежко положението на клуба, тъй като то става все по-лошо и по-лошо с всеки минал ден, само че каквото зависи от нас като почитатели, ще създадем, а точно да се борим докраи за спасението на обичания ни тим.

От името на " Ултрас Левски " декларирахме, че алтернатива за банкрут без бои за нас не съществува. Ние ще се опитаме по всички вероятни способи да спасим Левски в този миг и в качеството си на почитатели на наи-обичания тим в България, приканваме всички, които носят " Л " -то на сърцето си, да се засилват още веднъж като това може да стане по следните посоки:

- закупуване на виртуални билети за мача с Локо ПД

- всеобщо пазаруване на абонаменти карти от идния понеделник - доказано начало на акцията за новия сезон 2020/2021. Независимо от това дали ще има посещаване на мачовете или не, наш дълг като почитатели е стремително да влеем свежи пари в касата на клуба;

- изкупуване на всичко допустимо и налично от формалния магазин в Сектор А на стадион " Георги Аспарухов ". Проблемът там сега е, че всички доходи, идващи от него, са отивали по покриването на редица належащи заплащания и безусловно няма с какво да бъде зареден. Имаме уверението, че магазинът ще предложи нова стока на почитателите в наи-скоро време;

- обновяване на дарителските акции, а управлението ще презентира идната седмица техен план, за които ще има повече детайлности от ПФК.

Освен към почитателите се обръщаме и към всички предприемачи и компании с интерес за подпомагането на Левски. Нямате по-добър късмет и миг от настоящия да станете част от наи-разпознаваемото и обичано име в родината ни. Една компания към този момент се " престраши " да го направи, като през днешния ден бе публично показана. На всички последователи ще напомним, че спасяването на Левски минава през изчистване на задълженията, което би трябвало да е главната ни цел. Оттам редуциране на бюджета и намиране на редица рекламодатели, които дружно с ежемесечната непрекъсната поддръжка от почитателите да бъде сериозна основа за надграждане. Това неизбежно ще докара до спад в спортно-технически аспект, само че ние имаме по-важна борба сега и би трябвало да продължим да я водим до самото продобиване!

Да спасим Левски!

Нашият Левски! " efbet Лига 30 кръг, сряда 8 юли  Лудогорец 3:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР