Феновете на Левски гласно изразиха подкрепата си към към грандиозния

...
Феновете на Левски гласно изразиха подкрепата си към към грандиозния
Коментари Харесай

"Сините" фенове твърдо зад новия проект Левски Лукойл: Всички в залата да защитим емблемата на Левски!

Феновете на Левски гласно показаха поддръжката си към към грандиозния състезателен план " Левски Лукойл ". НКП на " сините " излезе със известие в формалния си уебсайт, посредством което прикани всички последователи да застанат зад баскетболния тим. 

Публикуваме известието без редакторска интервенция: 

Скъпи левскари, 

в последните дни доста се изписа и изговори към един от най-важните и съдбовни моменти в историята на баскетболния тим на Левски. Казваме тим, тъй като клубът постоянно е бил самичък един и в този момент не е по-различно. 

За първи път от доста години този тим, който ни е радвал нееднократно, има непоклатимост  сигурност, бъдеще. Отбор, който единствено в последното десетилетие бе на косъм най-малко на три пъти да изчезне (като някои други), в този момент  мечтае. Къде с любовта на почитателите, къде с ентусиазма на някои ръководители, къде с професионализма и левскарския дух на някои играчи,  но този тим оцеля!

Каквото било - било е! Дойде миг, когато най-обичаният и известен български клуб справедливо получи поддръжка. Компания, която е потвърдила сериозния и виновен ангажимент към българския спорт и по-конкретно баскетбол, избра нас. Протегна ни ръка!

Спонсорският контракт на " Лукойл България " с Левски е началото на едно положително и обещаващо партньорство. Гарант за предстоящ професионализъм. Отборът продължава десетилетната си традиция- нашият клуб, нашата емблема, нашият тим.

БК Левски със спонсор " Лукойл " все още е събрал най-хубавото като състав. Има единствено двама чужденци и куп надарени и потвърдили се български момчета. Те заслужават да ги подкрепим. Това са бъдещи първенци! Те са Левски!

Елате в залата и защитете емблемата на Левски!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР