Феновете на култовия киноразказ за Бриджит Джоунс и нейните любовни

...
Феновете на култовия киноразказ за Бриджит Джоунс и нейните любовни
Коментари Харесай

Рене Зелеуегър се завръща като Бриджит Джоунс

Феновете на паметния киноразказ за Бриджит Джоунс и нейните любовни премеждия още веднъж възкръсва на огромния екран. В новата лента героинята към този момент е майка, която споделя историята си на сина си, оповестява в. "Сън ".

Това е четвъртият филм за очарователната Бриджит. В последната екранизация за нея - "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта ", тя се пробва да открие кой е татко на бъдещото ѝ дете. Оказва се, че това е юристът Тарк Дарси – в ролятата Колин Фърт.

Сред останалите звезди в лентата бяха Ема Томсън, Джим Броудбент, Силия Имри, измежду които и 31-годишният Ед Шийран, който имаше присъединяване в епизодична роля. В новия филм има възможност още веднъж да забележим и Хю Грант като Даниъл Кливър, който в третата лента не се появи.

Първият от филмите за Бриджит Джоунс излезе през 2001 година, като приходите от него бяха над един милиард английски лири.

Съсценаристка на кино лентата е писателката Хелън Фийлдинг, основала облика на Бриджит Джоунс.

"Малко са по-успешните сантиментални комедии от тази за Бриджит Джоунс, само че всички мислеха, че с нея е завършено ", споделя неназован източник пред изданието. "Продуцентите обаче съзнаваха, че има огромен пазар за нов филм, в случай че се появи подобаваща история. Сякаш времето пристигна тя да бъде разказана ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР