Феновете на красотата се втурват към търговеца на гримове Cult

...
Феновете на красотата се втурват към търговеца на гримове Cult
Коментари Харесай

Огромна разпродажба за красота с до 50% отстъпка от Charlotte Tilbury и MILK навреме за Деня на Свети Валентин

Феновете на хубостта се втурват към търговеца на гримове Cult Beauty, с цел да се възползват изцяло от всеобщата му ликвидация през февруари, която вижда марки като Charlotte Tilbury и MILK понижени с до 50%.

От декор дьо тени и коректори до парфюми, пазаруващите с пари се стичат към уеб страницата, с цел да купят обичаните си марки на по-ниска цена, което прави обиколките им по магазините доста по-лесни. Това също е съвършеният късмет да се запасите с дарове за Свети Валентин с стеснен бюджет.

В разпродажбата на Cult Beauty е включен екологичен MILK Make-up, марка, обичана от хора като Хейли Бийбър, чиито артикули са междинна цена от £20 до £40. Например, това е Flex Foun dation Stick, нормално £34.11, цената му е паднала до £14.50, спестявайки на купувачите колосалните £19.61.

Безпроблемният декор дьо загар обезпечава цялостно покритие, без да " слепва " вашия гримирано лице и твърди, че не се придържа към естествените гънки на лицето ви. Предлага се в шест разнообразни нюанса, декор дьо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР