Феновете на италианския хегемон Ювентус и Лацио отново демонстрираха високата

...
Феновете на италианския хегемон Ювентус и Лацио отново демонстрираха високата
Коментари Харесай

Феновете на Ювентус и Лацио показаха високата си футболна култура

Феновете на италианския хегемон Ювентус и Лацио още веднъж демонстрираха високата си футболна просвета. Този път мотив даде легендата на Рома Даниеле де Роси, който разгласи напускането си на клуба от италианската столица след сезона.
 Буфон се отдръпна със сълзи, а Де Роси със скандал
35-годишният Де Роси играе за Рома от 2002 година и е един от емблематичните образци наред с Франческо Тоти на честност към клубната принадлежност. По време на дуелите от последния кръг на трибуните на стадионите на Ювентус и Лацио се появиха банери в поддръжка на Роси.

" Чао, Де Роси. Първо човек, след това футболист ", написаха последователите на Ювентус, които впечатлиха света с аплодисментите си след едно от попаденията във вратата на Джанлуиджи Буфон по времето, когато португалецът още играеше в Реал Мадрид. Именно тази тяхна постъпка се оказа решаваща за избора на мегазвездата да продължи кариерата си в Торино през предишното лято.

Лацио пък е гневният градски противник на Рома и постъпката на почитателите на " орлите " е още по-впечатляваща. " Трибуна Север приветства Де Роси като един гневен и несклоняем противник ", написаха последователите на лациалите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР