Феновете на испанския футбол трябваше да чакат 53 допълнителни дни,

...
Феновете на испанския футбол трябваше да чакат 53 допълнителни дни,
Коментари Харесай

Вижте къде да гледаме Ел Класико тази вечер

Феновете на испанския футбол трябваше да чакат 53 спомагателни дни, с цел да настъпи денят, в който най-сетне ще се изиграе първото за сезона представление, наречено " Ел Класико ". Най-големите врагове в Ла Лига Барселона и Реал Мадрид кръстосват шпаги в героичен двубой, който ще дефинира кой е по-добрият тим на този стадий от сезона.
Каталунци и мадридчани влизат в срещата от изцяло равни позиции и спечелилият ще може да дръпне с едни гърди напред в изключителната борба, която се обрисува, за купата в локалния шампионат. 
Първата среща сред двата тима ще се изиграе в дома на Барселона - " Камп Ноу ". Домакините са и настоящ водач в испанската Ла Лига поради по-добрата си голова разлика, само че грандовете са с еднакъв брой точки след 17 кръга - по 35, като двата тима са изиграли по 16 дуела (един мач по-малко от останалите си конкуренти).
ЕТО КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ПРЕДАВА МАЧА
На всичкото от горната страна в последните си срещи " блауграна " и Реал Мадрид вървят ръка за ръка - 4 победи и 1 тъждество в последния кръг тъкмо преди зрелището в сряда вечер. 
Определено в лагера на " кралете " ще има повече напрежение, откакто в последните години не записват положителни резултати против огромния си противник, изключително на " Камп Ноу ". Това важи с цялостна мощ за дуела от шампионата през предходната година, когато без Лионел Меси Барселона разруши звезданата селекция на " белия балет " с 5:1.
ЕТО КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ПРЕДАВА МАЧА
Това беше и мачът, който докара до уволнението на Хулен Лопетеги, а в следствие и до връщането на Зинедин Зидан отпред на Реал Мадрид. Зизу потвърди през пъривя си престой на " Бернабеу ", че обича дербитата с Барселона и има 3 победи над огромния дразнител за столичани, две от които са на " Камп Ноу ". 
Ако нямате достъп до този канал може да следите  Барселона - Реал Мадрид НА ЖИВО в SportLive.bg
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР