Феновете на испанския еквивалент на Еуфория трябва да са готови

...
Феновете на испанския еквивалент на Еуфория трябва да са готови
Коментари Харесай

"Елит" се завръща в Netflix с нов сезон, транс актьор се готви да взриви шоуто

Феновете на испанския еквивалент на " Еуфория " би трябвало да са подготвени за нещо епично. От Netflix оповестиха, че " Елит " (Elite) ще шести сезон се задава, само че по-якото е, че чакаме доста забавни туистове. 

Първият сезон на " Elite " излезе през 2018 година, а феновете по света следват изкъсо тийн драмата. Историята споделя за живота на младежи в влиятелно учебно заведение в Мадрид, наречено " Las Encinas ", където пари, убийства и безпорядък ръководят живота на учениците.

Виж още: Сериозната упоритост на Netflix: Платформата с 6 сериала за опазването на природата

Пети сезон на " Elite " приключи много шокиращо, а това предизвика голям спор в нета от страна на почитателите на сериала, които пожелаха нов сезон. Е, към този момент публично знаем, че нов сезон ще има сигурно.

В шести сезон почитателите ще видят нови артисти, измежду които за първи път ще има и транс артист, който ще внесе много забавна развръзка. Става въпрос за Андер Пуиг, който ще сътвори съществени драми в епизодите.

Виж още: И Алекс Богданска прибегна до Фотошопа: Моделката замязя на изкуствена кукла

Сезонът е към този момент сниман, а международната премиера ще е на 18 ноември. За момента не е ясно какъв брой епизода ще съсъдржа новия сезон, само че евентуално ще са 7 или 8, какъв стандарт постановиха в последните години стрийминг платформите. 

В шести сезон почитателите няма да видят някои от обичаните си артисти, които напуснаха шоуто след пети сезон. Ицан Ескамила (Самюел), Клаудия Салас (Ребека) и Омар Аюсо (Омар), са след звездите, които няма да вземат участие в новите епизоди. Шести сезон стартира със гибелта на Самюел, а Бенхамин отива в пандиза.

Виж още: По стъпките на мама: Николета Лозанова подложи щерка си на прецизни тренировки и режими 

В центъра на внимание ще бъдат освен новите попълнения, само че и някои от по-старите артисти. Известно е, че ще има нови любовни трепети и връзки, които ще раздрусат живота на героите.

Най-интересното обаче, е че учениците на " Las Encincas " ще бъдат въвлечени в нова и още по-голяма тайнственост, за която следва да разберем повече.

Виж още: Направих нещо скандално и изкарах луди пари от OnlyFans 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР