Феновете на Хамбургер показаха нагледно що значи лоялност. Въпреки че

...
Феновете на Хамбургер показаха нагледно що значи лоялност. Въпреки че
Коментари Харесай

Безмерна фенска лоялност към падналия гранд Хамбургер

Феновете на Хамбургер демонстрираха образно що значи преданост. Въпреки че клубът им изпадна от Бундеслигата за първи път в своята история преди няколко дни, последователите не го изоставиха в неволя.

Ръководството се притесняваше, че ползата към домакинските мачове във Втора Бундеслига няма да е огромен, само че ентусиастите го опровергаха. От момента на изпадането до момента, към този момент са възобновени 15 хиляди сезонни билета за идната акция.

За миналия сезон, към този момент финален за Шпортферайн в Първа Бундеслига, сезонните карти бяха 26 хиляди Но упованията са тази численост да бъде премината още до края на месеца. Целият потенциал на "Фолкспарк Щадион " е 57 хиляди места.

Интересното е, че и броя на записаните почитатели на клуба се усилва фрапантно, вместо да понижава. Още в първия час след изпадането са били регистрирани 1000 нови почитатели, а за първите 48 часа по-късно кошмарно събитие на терена, новорегистрираните членове са станали 3000. Така общата им численост надвишава към този момент 80 хиляди, а стремежът е да мине 100 хиляди в скоро време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР