Феновете на Григор Димитров ги очаква много интересен ден. Първата

...
Феновете на Григор Димитров ги очаква много интересен ден. Първата
Коментари Харесай

Димитров започва участието си в Монреал: Коментирайте днешните мачове


Феновете на Григор Димитров ги чака доста забавен ден. Първата ни ракета ще стартира присъединяване си на Мастърс шампионата в Монреал, като програмата ще ни предложи не един, а два мача с негово присъединяване.

Във втория мач от програмата на централния корт, която стартира в 18:00, Димитров ще се изправи против намиращия се на 237-мо място в ранглистата Алекси Галарно. Българинът ще бъде в ролята на изявен любимец, защото участващият с „уайлд кард“ представител на домакините ще изиграе своя дебютен ATP дуел на сингъл.

По-късно ще забележим на корта Ник Кирьос, който ще стартира присъединяване си в шампионата против Себастиан Баес, а Анди Мъри ще се изправи против Тейлър Фриц.
Централен корт (начало: 18:00)
Васек Поспишил – Томи Пол
Григор Димитров – Алекси Галарн о
Алекс де Минор – Денис Шаповалов
Ник Кирьос – Себастиан Баес
Не преди 01:30: Анди Мъри – Тейлър Фриц
Емил Русувуори – Хуберт Хуркач

Мачът против Галарно обаче няма да е единственият за Димитров в днешния ден. Той и Андрей Рубльов ще се изправят против първенците на Уимбълдън – Матю Ебдън и Макс Пърсел, в първи кръг от конкуренцията на двойки. С този конфликт ще бъде закрита програмата на корт №5.
Корт №5 (начало: 18:00)
Аслан Карацев – Максим Креси
Филип Краинович – Даниел Еванс
Фабио Фонини – Холгер Руне
Беноа Пер – Йошихито Нишиока
Давид Гофен – Алберт Рамос-Виньолас
Димитров/Рубльов – Ебдън/Пърсел

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Интригуващи борби предстоят и на WTA 1000 шампионата в Торонто, където ще забележим в деяние няколко шампионки от Големия шлем. Ема Радукану ще се изправи против Камила Джорджи, която предходната година победи с купата в Монреал, а Наоми Осака ще се изправи против Кая Канепи.

Местната фаворитка Бианка Андрееску ще играе с Дария Касаткина в първия мач от вечерната сесия, след което третата сложена Мария Сакари ще опита да преодолее Слоун Стивънс.
Централен корт, начало в 18:00 ч.
Ребека Марино – Куинуен Джън
Камила Джорджи – Ема Радукану
Кая Канепи – Наоми Осака
Дария Касаткина – Бианка Андрееску
Мария Сакари – Слоун Стивънс

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и няколко мача с българско присъединяване. След като преодоля квалификациите, Адриан Андреев ще играе против международния №288 Хенри Скуайър в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Меербуш. Междувременно Диа Евтимова и Юлия Стаматова стартират присъединяване си на ITF W25 конкуренцията в Радом, където ще се изправят надлежно против Доминика Салкова (№339) и Олександра Олиникова (№639).

От своя страна Лиа Каратанчева ще опита да преодолее намиращата се на 691-во място в ранглистата Франческа Курми в първи кръг на W60 шампионата в Сан Бартоломе де Тирахана.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР