Феновете на Гингам ще празнуват тази вечер. Техният любим отбор

...
Феновете на Гингам ще празнуват тази вечер. Техният любим отбор
Коментари Харесай

Гингам взе битката за Бретан по инфарктен начин

Феновете на Гингам ще честват довечера. Техният обичан тим взе борбата за Бретан с локалния противник Рен с 1:0 като посетител, освен това при извънредно трагичен метод.

Единственото попадение в тази борба падна в продължението на постоянното време и отприщи страхотни страсти измежду играчи и почитатели на спечелилите. А героят беше конгоанецът Йени Н'Гбакото.

Мачът предложи доста борба и малко представление, само че въпреки всичко имаше и ползи моменти пред двете порти. Никола Бенезе удари греда в интерес на Гингам в 11-та минута, а четири минути по-късно Исмаила Сар отвърна за Рен с прекрасен изстрел, само че вратарят избави.

Бенжамен Бориго и Вахби Хазри изпуснаха хубави благоприятни условия за домакините до края на полувремето и в последна сметка попадение преди почивката по този начин и не падна. Развръзката остана за втората част.

В нея и двата отбора имаха шансове, като Джордан Икоко изпусна самичък против вратаря за Гингам, а същото, само че на два пъти, направи Диафра Сако от Рен и в последна сметка се стигна до трагичната развръзка.

В 92-та минута Рен се провали при едно статично състояние и разреши на противника да направи бърза офанзива. И при Йени Н'Гбакото се озова на стрелкова позиция, прехвърляйки вратаря от към 20 метра с точно осъществяване.

След тази развръзка Гингам изпревари Рен в класирането и към този момент е 9-и с 32 точки. Домакините от този мач са на идната позиция с точка по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР