Феновете на Гавин и Стейси са готови за разбито сърце,

...
Феновете на Гавин и Стейси са готови за разбито сърце,
Коментари Харесай

Любимецът на феновете на Гавин и Стейси „много малко вероятно“ да се завърне за последния епизод на комедията на BBC

Феновете на Гавин и Стейси са подготвени за разрушено сърце, защото се приказва, че една обичана звезда няма да се завърне за последния епизод.

По-рано този месец беше доказано, че известният ситком на BBC ще се завърне. Създателите и звезди Джеймс Кордън и Рут Джоунс оповестиха новината в Instagram.

Двойката разгласява своя фотография, на която преглежда сюжет с надпис: „ Гавин и Стейси: финалът “ дружно с датата 2024 година В надписа Джеймс написа: „ Малко вести... публично е! Завършихме писането на последния епизод на Gavin and Stacey. Ще се забележим на Коледа, BBC One Love Ruth and James. Въпреки това, до момента в който описът с актьорите към момента не е оголен, се допуска, че един любимец няма да се завърне за последното ура.

Телевизионната сензация Шеридан Смит изигра Рут „ Руди “ Смит в сериала. Руди беше по-малката сестра на Смити, изигран от Джеймс Кордън. Но почитателите, нетърпеливи да видят Шеридан да повтори ролята си, може да останат разочаровани. Според вътрешни лица не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР