Феновете на Гавин и Стейси останаха с разбито сърце“, след

...
Феновете на Гавин и Стейси останаха с разбито сърце“, след
Коментари Харесай

Рут Джоунс наруши мълчанието си относно новите специални коледни слухове на BBC за Гавин и Стейси

Феновете на Гавин и Стейси останаха „ с разрушено сърце “, откакто съ-създателят Рут Джоунс отхвърли скорошните спекулации, че има „ война за наддаване “ за шоуто евентуално завръщане.

Обичаният ситком на BBC в началото се излъчваше от 2007 година до 2010 година, преди да се завърне за еднократно Коледно особено издание през 2019 година Завърши на косъм с предложение без отговор и почитателите се надяват, че шоуто ще върнете се в някакъв миг. По-рано тази седмица беше обявено, че има „ война за наддаване “ сред BBC и Netflix за евентуален нов епизод на Gavin & Stacey. Твърди се също, че през лятото се чака да бъде сниман специфичен празничен филм.

Съобщено е, че съ-създателите Рут, 57, и Джеймс Кордън, 45 - които също вземат участие в фамозното шоу - са „ съвсем подготвени “ със сюжета. Твърди се, че сценаристите са се обърнали към сътрудници за опцията да се съберат още веднъж. Рут - известна с ролята си на Неса Дженкинс в шоуто - обаче сподели, че това е " за жалост слух " и наподобява отхвърли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР