Феновете на футбола отброяват последните дни до старта на големия

...
Феновете на футбола отброяват последните дни до старта на големия
Коментари Харесай

Фаворити на Световното по футбол в Катар - шансовете според букмейкърите

Феновете на футбола отброяват последните дни до старта на огромния конгрес. Националните селекции на 32 страни ще се впуснат в оспорвани съперничества, преследвайки място на финала. Само един тим обаче ще завоюва златните медали, което прави борбата повече от забавна.

Много фенове на играта споделиха отрицателно мнение за задаващото се международно състезание. Причината е обвързвана с по-необичайното време за осъществяване. ще се играе през зимата, което размести календара на клубните шампионати.

От друга страна, играчите ще се намират във върхова форма, което ще способства за качеството на футбола.

Експертите към този момент оповестиха упованията си за победител на Световния шампионат по футбол. Представяме Ви прогнозите за груповата фаза и кои селекции имат най-големи шансове за класиране на край.
Ще има ли изненади в груповата фаза на Мондиала
Следящите от близко футбола са наясно с провеждането на Световното състезание. Участват общо 32 състава, които се разпределят в 8 групи. Към елиминациите не престават приключилите на 1-ва и 2-ра позиция, а останалите два – отпадат.

В група „ А ” откриваме един от скритите любимци на Мондиала в Катар – Нидерландия. “Лалетата ” ще се класират на 1/8-финал съгласно всички букмейкъри, а техният подгласник ще бъде Сенегал или Еквадор. Едва ли домакините ще преодолеят класните си съперници.

Следващата група наподобява ясна, що се касае до първото място. Англия ще откри път към елиминациите, само че въпросът е кой ще приключи втори. На този стадий Съединени американски щати има преимущество, само че Уелс, воден от Гарет Бейл, може да излезе от групата.

Полша и Мексико ще спорят за втората позиция в група „ C ”, където има изявен водач в лицето на Аржентина. Саудитска Арабия ще се настани на 4-о място, като мнозина чакат да приключи с нула точки в актива си.

Следват няколко групи, в които мъчно ще забележим изненада. Напред ще продължат Дания и Франция, чиито съперници са непретенциозни - Тунис и Австралия.

Белгия и Хърватия ще се оправят с Мароко и Канада, до момента в който Германия и Испания би трябвало да преодолеят Коста Рика и Япония. Ако се вгледате в коефициентите за
залози на група, ще установите, че възможностите на Бундестима и “Ла Фурия ” са оценени с под 1.20.

„ Селесао ” е измежду огромните кандидати за златните медали, тъй че не се чакат проблеми в групата, където са още Швейцария, Сърбия и Камерун. Роналдо и компания, от своя страна, ще срещнат селекциите на Уругвай, Южна Корея и Гана. След “мореплавателите ”, “урусите ” са получили най-хубави ставки за място на осминафинал.
Кои са огромните любимци на Световното по футбол 2022
Големият въпрос е: „ Кой ще се окичи със златните медали ”. Фаворит на този стадий е съставът на Бразилия, в който личат класни състезатели на международно равнище (коефициент: 5.00).

От вратарската позиция до нападателите – в Бразилия има огромен набор от играчи. Алисон и Едерсон ще спорят за мястото на титулярен пазач, до момента в който в нападателен проект Тите ще избира всред Неймар, Ричарлисон, Габриел Жезус, Рафиня, Винисиус, Антъни, Фирмино, подвизаващи се в най-големите европейски отбори.

Неприятната вест за бразилци е, че се намират на първата позиция в международната класация, а досега нито един водач не е печелил на Мондиала.

Вторият тим в самобитната ранглиста е Франция (7.00). „ Петлите ” са настоящи международни първенци и ще се опитат да затвърдят наградата си. За да създадат нов героизъм, французи ще разчитат на имена като Гризман, Мбапе, Камавинга, Нкунку. Дидие Дешан обича атакуващия жанр на игра и ще заложи на него по време на цялото състезание.

Предстои последното Световно състезание за. Той разгласи решението си преди няколко дни и показа, че желае неговият тим да завоюва златото. Аржентина се подрежда на 3-то място измежду любимците с коефициент за печелене на купата 8.00.

„ Гаучосите ” ще играят за своите икони – Лео Меси и Диего Марадона. В селекцията на Скалони доминират футболисти, играещи в огромните европейски клубове, което ще усили възможностите за първи успех от 1986 година

Челната шестица е запълнена от Англия (8.50), Испания (9.00) и Германия (11.00). Всеки от трите отбора има нужните причини, с цел да се включи в борбата за огромния трофей.

Очаква се сензациите на Мондиал 2022 да бъдат Дания и Нидерландия, които демонстрираха израстване през последните 2-3 години.
При кого ще отиде „ златната обувка ”
Футболът е екипен спорт, само че самостоятелните награди се трансформират във все по-престижни.

На Световното в Катар има няколко играчи, от които се чакат голове. Естествено, те са част от водещите тимове, чиито проекти са свързани с постигане до финалните стадии.

Кандидатите за са Хари Кейн, Килиан Мбапе, Карим Бензема, Лионел Меси, Неймар и Кристиано Роналдо. Последният не е във върхова форма, само че не трябва да се отписва от сметките.

Според
букмейкърите „ Златна топка ” за състезател на шампионата ще отиде при звездата на „ петлите ” - Килиан Мбапе (11.00).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР