Феновете на френския гранд определено имат причина да се чувстват

...
Феновете на френския гранд определено имат причина да се чувстват
Коментари Харесай

Отлична новина за ПСЖ преди сблъсъка с Реал Мадрид в Шампионска лига

Феновете на френския гранд несъмнено имат причина да се усещат обнадеждени, откакто клубът оповести какво е положението на бразилската " перла " Неймар!
Припомняме, че на 28 ноември предходната година атакуващият футболист изкълчи доста тежко глезена си в мач против Сент Етиен и бе изнесен на носилка с насълзени очи. Това бе следващата травма в кариерата на Неймар и тя пристигна в противен за парижани миг.
И без него тимът на Маурисио Почетино си обезпечи място на 1/8-финалите в , а в локалната има стабилен задатък на върха, само че ПСЖ несъмнено ще има потребност от Неймар в конфликта с Реал Мадрид на 15 февруари...
В малко публично изказване на клуба се споделя, че бразилецът към този момент е почнал да тича и ще започва възобновяване си на терен!
Преди мача с Кралския клуб ПСЖ има следната стратегия:
31.01. ПСЖ - Ница (Купа на Франция, 1/8-финал)
6.02. Лил - ПСЖ (Лига 1)
13.02. ПСЖ - Рен (Лига )
На този стадий Маурисио Почетино няма да избързва с стартирането му в игра, само че е твърдо евентуално Неймар да получи игрови минути при гостуването на първенеца Лил и семейството на Рен, а вероятно по-късно и да започва и против Реал Мадрид.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР