Феновете на Фермата“ вече съвсем се объркаха от историята с

...
Феновете на Фермата“ вече съвсем се объркаха от историята с
Коментари Харесай

Пълен обрат с дяволския чаровник Яни и Лилия: Ето коя го целува! – СНИМКИ

Феновете на „ Фермата “ към този момент напълно се объркаха от историята с Яни и Лилия. Заедно ли са, не са ли? Всички се питат какво тъкмо се случва, изключително откакто пчеларят пусна нова фотография с дамата до себе си, която… не е Лилия! Дори и хората, които по принцип не желаят да се бъркат любимците си, към този момент упорстват за някакво пояснение.

Оказва си, че взаимното изказване на Яни и Лилия, че „ единствено луксът им липсва “, което пуснаха в Инстаграм, е било смешка. Или може би просто свадлив отговор на изявленията, че са дружно. Така или другояче, очевидно мистериозната брюнетка, с която Яни посрещна Нова година, не е Лилия.

Истината е, че незнайната за момента жена в действителност наподобява на певицата от „ Фермата “. Факт е също, че Яни много безконтролно не отхвърля изрично изказванията, че е с Лилия, които се появиха освен обществената мрежа, а се спотайва и оставя всички да гадаят. Явно ползата към личността му го радва и по тази причина си трае, до момента в който не е секнал.

Същото е ситуацията и с Лилия. Тя също се спотайва и не си признава непосредствено, че не е дамата до Яни, явно наслаждавайки се вълнението на почитателите на „ Фермата “ и на медиите. Както се споделя, неприятна реклама няма, изключително в случай че е безвъзмездна. Нещо повече, певицата пусна фотография с различен мъж от „ Фермата “ – Калин.

„ Много от вас ме питат, с кой останах близка след „ Фермата “. Един от тях е Калин. Страхотен човек и другар! Обещал ми е да вървим на риболов… още очаквам “, разяснява Лилия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР