Феновете на Ферари възлагат големи надежди на новия шеф на

...
Феновете на Ферари възлагат големи надежди на новия шеф на
Коментари Харесай

Фитипалди: Васьор може да е новият Тод

Феновете на Ферари разпореждат огромни очаквания на новия началник на Скудерията Фредерик Васьор. Французинът към този момент има сериозен опит във Формула 1, а за първи път от над 15 години отпред на отбора от Маранело няма да е италианец. Двукратният международен първенец във Формула 1 Емерсон Фитипалди разгласи, че чака доста от Ваьсор и даже го съпостави с Жан Тод, който беше отпред на отбора в най-успешния за Ферари интервал в спорта.

“Ако помните по какъв начин Жан Тод отиде във Ферари и съумя да промени целия тим - изясни Емо пред Vegas Insider. - При него нещата започнаха да се случват. Тод построи мощен тим, който дружно с Михаел Шумахер господства във Формула 1. Васьор има капацитета да направи нещо сходно. ”

Фитипалди добави, че Шарл Леклер може да изиграе ролята на Михаел Шумахер в развиването на Скудерията оттук насетне.

“Леклер и Васьор приказват на един език, това оказва помощ доста, сигурен съм, че двамата се схващат по-добре между тях - счита бразилската легенда. - Всички огромни тимове като Ферари, Макларън, Мерцедес, Уилямс и даже Заубер има в историята си сполучливи цикли. Понякога изостават, само че по-късно постоянно се връщат в челото. Въпросът не е дали Ферари ще се върне в челото, а по кое време ще се случи това. ”
 Доктор Марко: Подскачането остава проблем за Мерцедес и Ферари Доктор Марко: Подскачането остава проблем за Мерцедес и Ферари
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР