Феновете на "Фенербахче" привлякоха вниманието със скандирания на името на

...
Феновете на "Фенербахче" привлякоха вниманието със скандирания на името на
Коментари Харесай

Фенове на Фенербахче скандираха Путин след гол на Динамо Киев

Феновете на "Фенербахче " привлякоха вниманието със викания на името на съветския президент Владимир Путин след гол на "Динамо " Киев. В Истанбул "Динамо " завоюва с 2:1 след продължения, отстрани противника и стигна третия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Украинците поведоха с гола на Витали Буялский, само че макар че бяха останали с човек по-малко, домакините изравниха посредством Атила Шалай в последните секунди. В 114-ата минута Александър Караваев донесе успеха за "Динамо ".

След мача треньорът на украинския гранд Мирча Луческу отхвърли да отиде на конференцията, а съгласно информациите решението му е в отговор на виковете.

"Мачът мина добре, в случай че се изключи държанието на ентусиастите. Не чаках сходни викания - те би трябвало да се срамят от това ", разяснява Луческу.
Успехът на "Динамо " се счита за неочакван, защото тимът не беше играл формален мач от средата на декември предходната година, защото украинското състезание беше спряно преди старта на пролетния полусезон 2021/22 след съветската военна инвазия в Украйна от края на февруари.
През последните месеци играчите на Луческу поддържат форма единствено с контроли из Европа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР