Феновете на Emmerdale имаха възможност да видят какво може да

...
Феновете на Emmerdale имаха възможност да видят какво може да
Коментари Харесай

ITV Emmerdale дразни огромен есенен сюжет, докато герой напуска селото след 15 години

Феновете на Emmerdale имаха опция да видят какво може да се случи след осем месеца, когато воин напусна сапунената стратегия на ITV.

Бъдещето на тийнейджърката Анджелика Кинг наподобява беше доказано, защото тя се насочи към съда за присъдата си за неотдавнашната злополука, която умъртви Хийт Хоуп. Анджелика преди този момент призна, че е водач, макар че е единствено на 14 години.

Тя загуби надзор над колата и инцидентно умъртви Хийт, до момента в който в началото упрекна за злополуката сестра му Кати. След самопризнанията си пред полицията тя се призна за отговорна по обвинявания в причиняване на гибел заради рисково шофиране, липса на застраховка и шофиране без брошура.

На Анджелика е казано, че заради възрастта й, откакто навърши 15 години през август тя евентуално ще бъде изпратена в охранителен дом за деца, а не в затвор. Но в съда в сряда тя научи, че нейното признание на виновността и нейното разкайване, както и изказванията на други лица, значат, че присъдата й ще бъде по-малка, откол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР