Феновете на EastEnders смятат, че Дениз Фокс може да напусне

...
Феновете на EastEnders смятат, че Дениз Фокс може да напусне
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders `разработват` експлозивно напускане на Дениз Фокс след завръщането на Лукас Джонсън

Феновете на EastEnders считат, че Дениз Фокс може да напусне сапунката на BBC след подиуми, включващи The Six и завръщащия се воин Лукас Джонсън.

Дениз към момента се бори с присъединяване си в ликвидиране, осъществено на Коледа, при което Киану Тейлър беше инцидентно погубен от Линда Картър. При случая Дениз на процедура беше изхвърлена от другите дами, които бяха там тази нощ, защото те се опасяваха, че тя ще разкрие всичко.

Дениз също беше застрашена в един миг, като дамите споделиха, че това ще я изпратена сама за закононарушението, в случай че не остане на линия. Сега Дениз ще предприеме обезверени ограничения, с цел да продължи напред - даже да посети някогашния си сериен палач Лукас в пандиза за изясненост по отношение на закононарушенията й.

Зрителите ще бъдат осведомени с огромния коледен поврат, при който Ниш Панесар беше атакуван от Дениз с него едвам не убиха, откакто Ниш се опита да нарани брачната половинка му Суки Панесар. Докато Ниш оцеля, Киану по-късно беше погубен, защото Линда го намушка и умъртви, откакто той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР